Bratislavassa verkkoa ei löydy

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Olemme matkalla Bratislavassa ja eilisestä 23.7 asti Lumia puhelimemme eivät ole saaneet yhteyttä verkkoon. Mikähän mahtaa olla vikana? Olemme sulkeneet puhelimet ja ottaneet SIM-kortin pois. Mutta ei auta.

7 kommenttia

Hei Matkailija56!

Slovakiassa on kolme operaattoria, Orange Slovensko (SVK GT), T-Mobile (ET-SK / Eurotel Sk) sekä Telefonica Slovakia (Telefonica). Eikö mikään noista toimi? Verkonhan voi valita myös manuaalisesti, joten kannattaa kokeilla toimiiko joku muu verkko kuin aiemmin käyttämänne. Ilmoittele onnistuuko?
Ei onnistu näinkään. Vastaa,että yhteyden muodostuminen ei onnistu. Kokeiltu myös 3G yhteydet.
Hei Matkailija56!

Lisäätkö asiakastietojen profiiliin puhelinnumerosi ilman ensimmäistä nollaa ja huikkaa tänne kun olet numeron käynyt lisäämässä. Päästään tutkimaan että liittymässä itsessään on kaikki ok.

Toimiko liittymät aiemmin normaalisti? Jos toimi, mitä verkkoa silloin käytit?
Puhelin numero lisätty. Sunnuntai ja maanantai toimi ok Orange SK verkossa
.
Matkailija56: Liittymässä on kyllä kaikki kunnossa. Olisiko teillä mahdollista testata sim kortteja toisessa puhelimessa? Sillä selviäisi onko vika nyt puhelimessa vai verkossa. Todennäköisesti verkossa jos molemmat liittymät on mykkiä.

Entä tämä toisen liittymän käyttäjä, onko hänellä myös Soneran liittymä? Lopettiko sekin toimintansa samaan aikaan?
Toinenkin toimimaton liittymä on soneran. Nyt kun saavuimme Wienin lentokentälle, niin puhelinverkko löytyi automaattisesti. Siis vika oltava Bratislavan verkossa.
Hei Matkailija56!

Kyllä asia tosiaan viittaa siihen, että jotakin häiriötä on ollut Bratislavan alueella toimivassa matkapuhelinverkossa. Meillä ei ollut tietoa mahdollisista häiriöistä, mutta aivan aina tieto ei tule Suomeen asti.

Vastaa