C More Series HD

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Neuvottelut käyntiin C More Series HD:n jakelusta kaapeliverkossa, jos ei ole jo.

Aloittaa 4.9 satelliitissa ja toivottavasti myös kaapelissa, niin voisi aloittaa uudestaan sarjojen katsomisen canal+:lta(C more jatkossa).

7 kommenttia

Hei nible,
laitetaan toivetta eteenpäin, kiitos!
Missä kanava viipyy?

C More kehoittaa facebookissa olemaan yhteydessä operaattoriin, jotta kanavan saisi kaapeliin, joten ilmeisesti tämä on nyt operaattorista kiinni että kanava tulee.

Kiinnostaisi nuo C Moren sarjatkin mutta ei niitä viitsi alkaa sd-kanavalta katsomaan, varsinkin kun Dolby Digital äänikanavakin hävisi nimenmuutoksen yhteydessä kanavalta.
Soneralta tuntuu puuttuvan paljon HD-kanavia muihin operaattoreihin nähden juurikin C More- ja Viasat-paketeista. C more series hd sekä hits hd. Viasatin Filmistä ainakin action hd, nordic hd ja drama hd.

Jos HD-kanavia olisi enemmän, niin varmaan myisi paremmin.
Taas tänään alkaisi yhden sarjan uusi tuotantokausi C More seriesiltä, mutta HD-kanava se vaan puuttuu.
Onko mitään tietoa tuleeko kanavaa joskus kaapeliin?

Alkaa pikkuhiljaa jo tuntua siltä että total paketin tilaus loppuu.
Alkaa olla neljästä kanavasta (first HD, urheilu HD, SportHD ja PremierHD) turhan kallis paketti ja jos vielä menevät siirtämään urheiluista suurimman osan MTV3:n kanaville, niin ei jää kuin enään yksi kanava katseluun.
Hei Nible,
Vielä ei ole varmaa tietoa tuosta C More Series HD:n tulosta kaapeliin. Tällä hetkellähän se on vain satelliittiverkolle suunnattu kanava. Toivotaan, että tuo kyseinen kanava olisi joku päivä myös kaapelissa saatavilla. Mahdollisista muutoksista tulemme kertomaan asiakkaille sivuillamme.

Olisikohan meidän tarjolla olevista kanavapaketeista urheilullista lisäsisältöä Koti-tv -palveluusi?
Olen kaapeli-tv asiakas. Paketteja pitää alkaa katsomaan sitten uudestaan, jos ja kun tuo MTV3 alkaa noita ohjelmia siirtelmään kanavilta toisille.

Vastaa