Canal+ Valioliiga HD

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei,

Valioliiga HD -kanavapakettia mainostettiin ja mainostetaan edelleen kuvauksella "kaikki Arsenalin, Chelsean, Liverpoolin ja ManU:n ottelut suorana". Tämän lauantaisen Valioliiga-kierroksen otteluista kuitenkaan Liverpoolin ottelua ei mikään viidestä kanavasta näytä.

1. kanavalla: Bolton - Blackburn
2. kanavalla: Arsenal - Aston Villa
3. kanavalla: Norwich - Wolverhampton
4. kanavalla: Sunderland - QPR
5. kanavalla: Swansea - Everton.

Jouduin turvautumaan Katsomon tarjoamaan 7 euron hintaiseen otteluun, jotta sain Liverpoolin pelin katsottua. Onko tuosta mahdollista saada hyvitystä seuraavassa laajakaista-laskusta?

5 kommenttia

Hei KinZZa !

Kiitos palautteesta, asiasi laitettu eteenpäin.
Sellainen välihuomio, että tämän lauantain Valioliiga-kierroksen osalta ei kanavilla näytetä Arsenalin peliä, joten tuo "kaikki Arsenalin, Chelsean, Liverpoolin ja ManU:n ottelut suorana" -lupaus jälleen virheellinen.

Mutta ei tästä sen enempää, toivottavasti tuosta aikaisemmasta Liverpoolin ottelun korvaamisesta selviää jotain.
Hei, kolmisen viikkoa kulunut siitä, kun Valioliiga HD:n lähetyksistä valittelin. Onkohan asiasta selvinnyt mitään?

Tämän päivän pelin lähetys alkoi myöhässä Valioliiga HD -kanavalla.
Munaukset vain jatkuvat ja jatkuvat ja jatkuvat, vuodesta toiseen. ManU-Aston Villa, lähetyksestä noin 10 minuuttia ja pelin alusta 5 minuuttia jäi näkemättä. Puolisen minuuttia pidempään ja olis jäänyt pilkku näkemättä. Jos joku tätä itselleen harkitsee, niin palvelun hintaan pitää laskea se, että käytännössä pitää ostaa varmistukseksi myös MTV3:n Katsomo-palvelusta samat pelit.
Hei KinZZa !

Varmistus nyt saatiin ja tuo kyseinen maaliskuun Liverpool peli valitettavasti oli jäänyt näyttämättä, vaikka sen olisi pitänyt näkyä. Pahoittelut siitä. Olitkin saanut jo hyvitysasiasi Asiakaspalvelussamme kuntoon.

Asjakas, valitettavasti pelit välillä alkaa myöhässä Sonerasta riippumattomista syistä.

Vastaa