Catch-up

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Moi Sonera!

Siinä vaiheessa kun catch-up (katso alkanut ohjelma alusta, tai menneen viikon ajalta) ulottuu peruskanaviinkin, niin koti-tv alkaisi olla varteenotettava vaihtoehto "tavalliselle" television katselulle. Tietysti olettaen että katselu- ja kelausominaisuudet saataisiin perus-tallentavan digiboksin tasolle...

Eikä pahitteeksi olisi sekään, että tallennettuja ohjelmia voisi katsoa millä tahansa vehkeellä joko koti-tv- tai omat sivut -tunnuksilla. Nykyaikaa nääs ;)

Hauskaa syksyn alkua,
t. Kimmo:)

3 kommenttia

Itseäni kanssa on häirinnyt tämän ominaisuuden puuttuminen, mutta syy taitaa olla muualla kuin Sonerassa.

Katso esim tämä blogi:
http://hautakangas.puheenvuoro.uusisuomi.fi/95420-tekijänoikeustoimikunta-oli-korruptioelin

Eli siis toisin sanoen jos Sonera/Elisa lähtisi tuollaista palvelua tarjoamaan postilaatikosta tipahtaisi heti suoraan Teoston tms. haaste. Teoston/Gramexin ym. mielestä kaikki uusi ja kuluttajien elämän helpottaminen on tietysti "piratismia". Varmaankin myös kaupalliset TV-kanavat pelkäävät mainostulojensa puolesta kun eihän kukaan enää katsoisi mainoksia vaan niiden ohi vain kelattaisiin.
Hei!

Kiitos palautteista! Keräämme asiakkailta tulleita palautteita ja pyrimme toteuttamaan niitä mahdollisuuksien mukaan. KotiTV:n kehitysideoita lisätietoineen löytyy paljon jo tällä hetkellä verkkosivuiltamme. Käykäähän tutustumassa!
Moi!

Käytännössähän ominaisuus on sama kuin hakusanatallennus merkkijonolla "" (tai "*" 🙂 ) ja sen jälkeen 90pv/3000h raja hoitaisi loput.
Voihan siellä boksissa tai omilla sivuilla olla rasti-ruutuun että tallennetaanko kaikki/valitut kanavat automaattisesti vai ei, jolloin kyseessä on käyttäjän päätös ja homman pitäisi mennä lakien ja asetusten mukaan. Tosin menneen epg:n perusteella oikean ohjelman haku onnistuisi helpommin.

Kumma vaan, että toisissa palveluissa sama homma onnistuu, esimerkiksi sukulaisella on valokuitu + nettitv ja siinä pystyy katsomaan vanhoja ohjelmia. En voi olettaa että näissä rikottaisiin tekijänoikeuksia.

Nykyisellään koti-tv:llä ei ole normaaliin vastaanottoon + tallentavaan digiboksiin muuta etua kuin halvempi hankintahinta (ainakin aikoinaan) ja hitaampi netti (lähinnä pingi). Jotain lihaakin pitäisi luiden ympärillä olla, jos koti-tv:tä (kolmas "toinen kake") meinaa käyttää...

Vastaa