Discovery EPG??


Miksiköhän Discoveryn EPG tiedoissa on toisissa ohjelmissa ääkköset ja joissain ae:t ja oe:t niitten tilalla?

-Jan

12 kommenttia

En pystynyt tällä hetkellä tarkastamaan tilannetta kuin Koti TV -palvelumme puolelta, mutta en havainnut ainakaan Koti TV:n ohjelmatiedoissa vastaavaa ääkkösongelmaa.

Jos ääkköset näkyvät vieläkin kyseisellä kanavalla osassa ohjelmia väärin, yksi vaihtoehto asian selvittämiseen on jättää asiasta meille vikailmoitus ja mainita vikailmoituksessa esimerkkejä missä ohjelmalähetyksissä ääkköset eivät olleet näkyneet ohjelmaoppaassa oikein. Vikailmoituksen voi jättää esimerkiksi vikailmoituslomakkeellamme.
Klo. 16-17, National Geographic: Jaettimaeiset rakennusurakat

klo. 18-19, National Geographic: Taemae on uutta minulle

Discoveryä en nyt näe, kun sieltä taas hävisi taas kerran kaikki EPG data!!

Esim. MTV3 kanavat näyttävät ääkköset oikein.

-Jan
jankro: Laitoin asiasta antamiesi tietojen perusteella palautetta kaapeli-TV -vianselvityksestä vastaavalle taholle. Ilmoitan jos saan asiaan tarkempaa tietoa.
NatGeo HD:lle on sentään lopultakin saatu [u:3c0l41m6]skandit[/u:3c0l41m6] mukaan. Taisivat ilmestyä vasta samassa yhteydessä kun kanavan ulkoasukin muuttui n. viikko sitten. Sen sijaan uutena ilmiönä on, että koko viikon EPG:ssä säännöllisesti klo 11, 16, 21, 02 ja 07 alkavien lähetysten tiedot puuttuu. Voisitteko joskus ihan oma-aloitteisesti katsella mitä kaapeliin tuupataan?.
Toista vuotta ollut Soneran asiakas, eikä EPG ole toiminut kertaakaan n. 50% kanavista. Paras tottua talon tapoihin ;-)

-Jan
Milloinkahan ne aeaekoeset tekisivaet paluun?
Ääkkösongelmaa on havaittu National Geographic -kanavan ohjelmatiedoissa. Ongelmasta on välitetty ilmoitus ohjemayhtiölle, joka kanavan EPG-tiedot toimittaa, mutta korjauksen aikatauluun ei ole tullut vielä lisätietoa.
Ääkkösongelma National Geographic:lla näyttää korjaantuneen tänä aamuna, mutta samalla ne sekoittivat EPG:n .
Ohjelmatiedot EPG:ssä eivät pidä paikkaansa tulevien ohjelmien kanssa!!!

-Jan
Nyt on History Channelkin väärillä EPG-tiedoilla!!

On se kumma firma joka niitä ylläpitää, saa olla 2-3 kertaa vuodessa muistuttamassa niitä että on muitakin aikavyöhykkeitä kuin hurrit!!??

-Jan
jankro kirjoitti:
Nyt on History Channelkin väärillä EPG-tiedoilla!!

On se kumma firma joka niitä ylläpitää, saa olla 2-3 kertaa vuodessa muistuttamassa niitä että on muitakin aikavyöhykkeitä kuin hurrit!!??

-Jan


Täällä ei näy Historyn opas ollenkaan, toista päivää pimeänä kokonaan. Ei löydy telkkarinkaan virittimellä.
Jaa sulla on TV:ssäkin tuo sama EPG vika? No aika selkeesti ja kiistämättömästihän tuo on Soneran vika sitten!

Täällä näkyy, mutta ei siitä iloa ole kun on 2h pielessä, eli ei voi ajastaa mitään.

-J-
Tuossa toisessa keskustelussa mainitsit Topfieldin postista, että signaalin voimakkuudella on jotain tekemistä epg-tietojen kanssa. Oliko siinä vaikuttavana tekijänä liian pieni vai liian tukeva signaali? Testereillä ei taida pystyä mittaamaan epg-oppaan signaaleja erikseen. Täytyy tänään kysyä kaapeliasentajalta, että onko tullut vastaan.

Saan ensi viikolla tukevampaa antennikaapelia, täytyy tuokin väli testata. Ei tuo triaxin peruspiuhakaan sielä huonoimmasta päästä ole, mutta uusi on 125 dB häiriösuojauksella ja viisinkertainen folio muovin alla. 🙂 Kuvan pikselöitymiseen toivottavasti tuo avun vähintään.

Vastaa