Doro 515 ja multimediaviestit

  • 11 December 2014
  • 10 kommenttia
  • 281 katselukertaa

Miksi uusi Doro 515 puhelin ei suostu avaamaan multimediaviestejä? Ilmoitus viestistä tulee, mutta sitä ei pysty avaamaan. Ongelma ainoastaan Soneran ja Elisan liittymissä.

10 kommenttia

Hei Viivan!

Miten ongelma ilmenee? Saat kuitenkin MMS viestit puhelimeesi asti?
Oletko koittanut tilata asetukset viestillä "asetukset" numerosta 15400.

Lisäisitkö asiakasnumerosi tietoihisi niin pääsen näkemään että liittymä palvelut ovat kunnossa.

Lisääminen onnistuu valitsemalla Omat asetukset >> Profiili >> Asiakasnumero.
Hei,
asiakasnumero nyt lisätty profiiliin. Puhelimeen saapuu ilmoitus uudesta multimediaviestistä, joka on luettavissa Soneran jossakin palvelussa, mutta kuva ei suostu aukeamaan puhelimeen. Uudet asetukset on tilattu numerosta 15400 useampaan kertaan, muttei ole auttanut asiaa.
Doro 612-puhelimeeni on ilmestynyt sama ongelma. MMS-viestit toimivat moitteettomasti niin kauan kun käytössäni oli vanha Privat Duo -liittymä, mutta kun jouduin päivittämään sen, ensin Perus-liittymään ja nyt Näppärä versioon, ne eivät enää toimi. Kuvaviestit siis tulevat perille, mutta niitä ei pysty avaamaan eivätkä lähetettävät viestit lähde liikkeelle. Asetukset olen tilannut tekstiviestillä useampaankin kertaan ja asentanut ne ohjeen mukaisesti. Omien sivujen mms-osioonkin saapuvat viestit ovat tulleet usean päivän viiveellä. Missä vika?
Viivan: Asiakasnumerosi on virheellinen, siitä taitaa puuttua yksi numero. Käytkö korjaamassa sen tietoihisi. Muistathan että asiakasnumerossa ei saa olla välilyöntejä, muuten se näkyy meille vajavaisena.

Juppi123: Lähetimme täältä käsin nyt asetukset uudelleen puhelimellesi. Koita tallentaa ne vielä kerran ja käytä puhelin sen jälkeen virrattomana. Mikäli tuosta ei ole apua niin ilmoittele, laitetaan sitten vikapuolelle selvitystä asiasta. Tarkistathan myös että mobiilidata on sallittu puhelimen asetuksista.

Mitä tulee tuohon Omien Sivujen mms palveluun niin se on ollut hetki sitten vialla, mutta tällä hetkellä toimii taas normaalisti.
Asiakasnumero nyt korjattu. Multimediaviestit eivät edelleenkään suostu avautumaan Doro 515:ssa.
Hei Viivan! Laitoin nyt asetukset vielä täältä käsin tulemaan. Tässä vielä ohjeet:

Saat puhelimeesi MMS-asetusviestin.
Näytössä näkyy: "Uusi asetus".
Paina "Asenna".
Paina "Asenna" kahdesti ja "OK".

Tämän jälkeen MMS-viestien pitäisi toimia.
Hei,
tekninen tuki sai asetukset vihdoin sellaisiksi, että multimediatkin avautuvat. Pelkät perusasetukset eivät siihen riittäneet.
Kiitos avusta!
Hyvä, että sait viestit toimimaan! Joskus näiden asetusten kanssa joutuu hieman vääntämään 🙂
Hienoa että on mms:t saatu toimimaan mutta miksi ihmeessä näistä ongelmien ratkaisuista ei kerrota?
Täällä yksi eläkeläinen kaipailee mms-viestejä doroon.
Pitääkö olla yhteydessä tekniseen tukeen?
Hei quattro,

käyttöohjeen mukaan tässä Doro PhoneEasy 515 -mallissa pitäisi toimia MMS. Katsoin myös liittymääsi, niin sinulle on Sonera Sopiva Startti, eikä estoja liittymässäsi ole etteikö laitteessa toimisi MMS.

http://www.doro.fi/ProductManuals/Manuals/Manual_Doro_PhoneEasy_515_fi_v12(r4771).pdf

Kannattaa tarkistaa ainakin se, että sinulla on sama versio kuin tässä (eli v1.2).

Lisätietoja saa

http://www.doro.fi/tuki/

Voit kokeilla hakea asetukset laittamalla tekstiviestin: ASETUKSET ja lähettämällä viesti numeroon 15400. Paluuviestissä saat asetukset, tallenna ne ja virrat pois, takaisin päälle pitäisi tuoda MMS-toiminteen. Päätyvätkö sinulle tulevat MMS-viestit Soneran Omille Sivuille? Näin sen pitäisi mennä, järjestelmämme mukaan.

Vastaa