Ei yhteyttä Thomson TG784 -laitteeseen

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei,
Haluaisin saada yhteyden Thomson TG784 -laitteeseen, jotta voisin muuttaa suojausasetuksia. En vain saa yhtyttä laitteeseen. Olen koittanut langallisesti Window7 - ja Ubuntu -koneella. Koitin ip -osoitteita 192.168.1.254 ja 192.168.1.1, olen myös käynnistänyt laitteen uudelleen. Haluaisin mm. koittaa vaihtaa salausalgoritmiasetuksia josko se vaikka auttaisi siihen että en saa toisella kännykälläni yhteyttä.

2 kommenttia

Hei HerraK

Oletko kokeillut ohjeet ja vinkit sivuillamme olevien ohjeiden mukaisesti avata modeemin hallintapaneelia?

Oletko yhdistänyt tietokoneen kaapelilla laitteen keltaisiin ethernet portteihin? Kun tietokone on kaapelilla kiinni modeemissa niin pääsetkö internettiin?

Oletko myös kokeillut resetoida laitetta? Paina reset painiketta pohjassa noin 30 sekuntia kun laitteessa on virta päällä. Tämän jälkeen käynnistä laite uudelleen. Kokeile resetoinnin jälkeen uudelleen avata laitteen hallintapaneelia.

Mikäli tuo hallintapaneeli ei aukea osoitteella 192.168.1.254 niin kokeile osoitteella 192.168.1.1 kuten mainitsitkin kokeilleesi.

Oletko myös tarkistanut mikä IP-osoite koneellasi on kun yrität yhdistää yllä mainittuihin osotteisiin? Oletko määritellyt koneellesi kiinteän IP:n?
Kiitos, nyt toimii. Resetointi auttoi.

Vastaa