Eurosport 1&2 ja Nelonen Kino ei näy

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 1 katselukerta

Eli Rovaniemen suunnalla ollu pari iltaa molemmat Eurosportit ja Nelonen Kino pimeänä. Digiboxi ilmottaa vain että: "ei signaalia". Surf-paketin muut maksukanavat näkyy normaalisti. Mistäköhän johtuu? Harmittavasti jäi sunnuntaina snookerin Welsh Open väliin kun eurosport oli pimeänä.

ps. Minne on hävinny ESPN America? Onko vaihtunu kanavapaikka vai onko koko kanava poistettu Surfista?

2 kommenttia

Hei amgee!
Mitään yleistä vikaa ei ko. kanavilla ole. Oletko kokeillut boksin uudelleenkäynnistämistä ja kanavahakua? Lisäohjeita löydät Ohjeet ja Vinkit -sivultamme.

ESPN America kuuluu edelleen Surf -pakettiin. Kanavalla on tehty huoltotöitä eilen, mutta nekin on jo ohi. Toivottavasti yllä olevista vinkeistä on myös ESPN:n osalta apua.

Mikäli näillä vinkeillä et saa kanavia näkymään, olethan yhteydessä Tekniseen Asiakaspalveluumme, jossa voidaan esimerkiksi valtuuttaa kanavakortti uudelleen.
Hain kanavat uudestaan ja edelleen sama homma eli eurosportit ja nelonen kino pimeänä. No, kokeilin sitten maksukorttia toisessa boxissa, ja kappas sillä boxilla ei ollu ongelmaa, kaikki kanavat näky.

Eli tässä ykkösboxissa on joku ihme häikkä. Boxina on siis Topfield crc-2400. Onko jollaki samanlaisia ongelmia? Mistä ihmeestä tuo voi johtua?

ps. ESPN America oli ilmestynyt taas kanavalistaan takaisin omalle paikalleen huoltotöiden jälkeen, kiitos siitä 🙂

Vastaa