GSM-tukiasemat

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 15 katselukertaa

Kiitoksia siitä, että ilmoitatte valmistuneet 3G-tukiasemat sivuillanne.

Kuinka paljon vielä rakennetaan GSM-tukiasemia ja olisiko siitäkin saada vastaavia tietoja, kuin 3G-tukiasemista?

6 kommenttia

Hei mattihe16: Kiitos palautteestasi. Pelkkiä GSM-tukiasemia ei enää varsinaisesti rakenneta, mutta olemassa olevaa verkkoa päivitetään koko ajan paremmaksi.

Tiedoksi muillekkin, että valmistuneet 3G-tukiasemat löytyvät täältä.

Ps. Olethan sinäkin jo tutustunut Facebook-sivuihimme ja liittynyt tykkääjiin? http://www.facebook.com/sonera
Elisa korvaa GSM-tukiasemat 3G-tukiasemilla ja 2G-verkko hyvästellään Elisalla aikaisintaan 2015.

Miten Soneralla?
hpguru: Jollain aikataululla GSM-verkko korvataan 3G-verkolla, mutta tarkkaa aikataulua ei ole. 3G-verkkoa rakennetaan aktiivisesti ja GSM-verkkoa päivitetään paremmaksi.
Kiva tietää.

Olisi muuten hauskaa seurata DNA:n tilannetta, koska sillähän on todella suppea 3G-verkko Soneraan ja Elisaan nähden, joten olisiko DNA valmis hyvästelemään 2G-verkkonsa.

Käytännössä se kyllä tarkoittaisi suuria investointeja DNA:lle, koska se ei panosta 3G-verkkoon tarpeeksi - jos verrataan Soneran ja Elisan jatkuviin verkon parannuksiin ja laajennuksiin.

Ja muutama sana ihmisille: ostakaa tänä päivänä vain 3G-puhelimia. Jos haette puhelinta, jota voi käyttää 2G-verkon eli tuon GSM-verkon hyvästelemisen jälkeenkin, on siinä oltava tuki 3G-verkolle ja taajuuksille 2100 ja 900.
Olavi kirjoitti:

Tiedoksi muillekkin, että valmistuneet 3G-tukiasemat löytyvät täältä.


Ei toimi linkki?
siilinen: Testasin juuri äsken ja linkki toimii kahdella eri selaimella (IE ja Mozilla). Sonera.fi sivustolla on tehty päivityksiä, joten sen vuoksi linkki oli ilmeisesti hetken poissa käytöstä. Oletko nyt saanut linkin avattua?

Vastaa