Hieman ihmetyttää

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Heips.

Tilasin tämän viihdepaketin netistä itselleni ja siinä oli kohta missä sai valita kahdesta vaihtoehdosta (viasat/joku muu) et kumman haluaa kahdeksi kuukaudeksi ilmaiseks. No enpä valinnut kumpaakaan. Nyt tuli sitten lasku jossa oli mukana maksua sekä viasatin kanavapaketista että mtv3 paketista ja kumpaakaan en ole todellakaan tilannut enkä todellakaan halua. Varsinkin tuo mtv3 paketti ihmetyttää että mistä ihmeestä se on tullu yhtääkkiä ilman mitään ilmoitusta mukaan tohon. Omassa liittymänhallinnassa ei myöskään pysty näille tekemään mitään. Näkyy vaan et ne jostain syystä nyt sit on siellä, eli olisi aivan mahtavaa jos nyt tämän kautta saisi nämä peruttua. En jaksa alkaa soitteleen teille kun joutuu kuitenkin puoltuntia puhuun sen robotin kanssa ja lopulta puhelu päättyy siihen että mitään ei ole tapahtunut etkä ole myöskään koskaan ihmisen kanssa päässyt jutteleen. Myöskään tämä ajanvaraus ei näytä toimivan tai on sitten vaan niin täyteen varattu kaikki ajat ettei mitään rajaa.

Imoittakaa jos pitää jotain muuta kautta tämä hoitaa ja soittakaa vaikka. Haluan asian kuntoon mahd pian koska en ala makseleen jostain mitä en ole edes tilannut!

1 kommentti

Huomenta Lunari!

Pahoittelut aiheettomasta laskusta, asia onkin nyt hoidettu kuntoon. Kanavapaketit on nyt irtisanottu eikä niistä tule enää laskua. Mukavaa kesänjatkoa!

Vastaa