Huawei E5776: WLAN:lla toimii, USB-kaapelin kautta ei.

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 1 katselukerta

Huawein E5776 Soneran Aito 4G Teho -liittymällä toimii hyvin puhelimilla, läppäreillä ja muilla laitteilla joissa, sisäänrakennettu WiFi. Ongelmana on, että mokkula yhdistättäessä USB-kaapelilla laitteeseen, ei laite sitä tunnista -> ei voi asentaa mokkulan softaa eikä käyttää esim. pöytäkoneelssa. Ainut keino käyttää nettiä pöytäkoneella on liittää kännykkä koneeseen piuhalla ja pistää WLAN puhelimesta päälle. Kännykän akku vaan kuluu, eikä tietokoneen yhteyskään ole mikään paras mahdollinen.

Miten saada Huawei E5776 pelittämään USB-kaapelilla?

1 kommentti

Hei AnuS!

Kiitos viestistäsi. On vaikea varmuudella sanoa, mistä kuvaamasi tilanne johtuu. Oletko kokeillut kytkeä Huawein laitteen USB-johdolla tietokoneesi toiseen USB-porttiin? Tietokoneesta kannattaa ottaa myös WLAN/Wi-Fi pois käytöstä ainakin testauksen ajaksi.

Mikäli esim. pöytätietokoneessa on aikaisemmin käytetty jotakin toista laitetta (Huawein tai muun valmistajan nettitikku), kannattaa tarkistaa Ohjauspaneelin kautta, että aikaisemman laitteen ohjelma on poistettu tietokoneelta.

Huawei E5776 -laitteen ominaisuuksiin kuuluu, että osaa laitteista voi käyttää langattomasti ja tiettyä laitetta langallisena samaan aikaan, joten Huawein ominaisuuksista ongelman ei pitäisi johtua.

Erilaisiin laitteisiin liittyen saat halutessasi apua esimerkiksi Helpson tukipalvelusta, jonka asiantuntijat ovat perehtyneitä laitteisiin ja ohjelmiin. Helpsonin asiantuntijat tavoitat numerosta 0600 10100 (1,99 euroa/min + pvm/mpm), joka palvelee ma-pe kello 8-21 ja lauantaisin 9-17. Helpsonin löydät myös osoitteessa: www.helpson.fi

Vastaa