Inteno DG301AL sillattu portti

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 1 katselukerta

Hei !

Kyseisessä modeemissa 4 portti sillattuna netti ei toimi kunolla pätkäsee joskus kokonaan. Testasin yhteyttä sillatussa portissa niin tällaisia tuloksia http://www.pingtest.net/result/92953392.png eli pakettii katoo ja ei kehuttavaa muutenkaan, sitten vaihdoin porttiin 1 joka ei ole sillattuna silloin kaikki ongelmat katosi http://www.pingtest.net/result/92953463.png. Eikö modeemi näy sillatussa portissa verkossa ollenkaan? enkä pääse purkkiin silloin kiinni

6 kommenttia

Hei Janpe80,

Voistiko kokeilla tuota 4-portin yhteyttä toisella koneella? Yksi tapaus on tullut aiemmin vastaan ja ongelma oli koneen verkkokortissa. Kun yhteys tulee sillattuna, joutuu verkkokortti toimimaan yhteyslaitteena verkkoon päin ja se rasittaa sitä enemmän kuin että se olisi kytkettynä reitittävään porttiin.
Moro kokeilin kokonaan toisella verkkokortilla niin packetlossia ja yhteyden pätkäsy tulee viellä joutuu nappasee johdon irti ja takes niin taas sen jälkeen pelittää. Onkohan tuohon purkkiin uutta firmwaree tämän hetkinen on 10.4.0.M
Kokeilu mielessä kokeilen tuota Thomson TG789vn modeemia siltaavassa porttissa tunttuu toimivan sillä kokeilen huomiseen saakka sen toimivuutta.
Tällä hetkellä ei ollenkaan packetlossia ja pätkäsyä ei ilmene.
Hei Janpe80,

Intenoon on olemassa uudempaa ohjelmistoa? Onko sinulla Inteno kytkettynä tällä hetkellä, niin voidaan laittaa päivityspyyntöä eteenpäin?
On nyt kytkettynä inteno ja kokeillaan päivitystä
Hei Janpe80,

Laitoin päivityspyynnön eteenpäin.
Marko- kirjoitti:
Hei Janpe80,

Laitoin päivityspyynnön eteenpäin.


Jonkin aikaa odottelut ei ainakaan vielä ole päivitetty.

Vastaa