Internetyhteyden virheenkorjauksen poistaminen

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 4 katselukertaa

Hei!

Olen kuullut mahdollisesti käytössä olevan liittymän virheenkorjauksen käytöstä poistamisen laskevan ping - vasteaikoja. Mikäli liittymässämme on käytössä kyseinen virheenkorjaus, olisiko se mahdollista ottaa pois käytöstä?

3 kommenttia

Hei Raasjer,

Kyllä sillä tietyissä tapauksissa on mahdollista laskea viivettä (ping) mutta teillä on ilmeisesti käytössä myös meidän Viihdepalvelu? Jos virheenkorjaus otetaan pois, mahdollisesti viihdepalvelun kuva/ääni voi alkaa pätkimään tai kuvassa näkyy häiriötä.

Jos haluat kokeilla miten palvelu toimii ilman virheenkorjausta, kuittaa vielä asiasta tänne niin otetaan se kokeeksi pois. Jos ongelmaa kuitenkin ilmenee viihdepalvelun kanssa, suosittelemme että virheenkorjaus pidetään päällä.
Hei

Kiitos vastauksestasi. Olemme tietoisia virheenkorjauksen poiston mahdollisesta vaikutuksesta viihdepalveluun. Emme ole kuitenkaan juurikaan käyttäneet viihdepalvelua ja haluaisimmekin kokeilla virheenkorjauksen käytöstä poistamista ja toivottavasti sen myötä ping vasteaikojen parantumista.
Hei Raasjer,

Virheenkorjaus on nyt otettu pois käytöstä! Nollaa tarvittaessa modeemilaite tehdasasetuksille ja testaile miten palvelut toimii nyt jatkossa. Ilmoitathan mikäli toiminnassa esiintyy ongelmia!

Vastaa