Kaapelilaajakaista

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 1 katselukerta

En oikein tiedä, kuuluisko tämä tänne tai tuonne TV-alueelle, mutta menköön tähän:

Olen Turun kaapelitv:n eli nykyisin Soneran asiakas omakotitalossa Turussa.

Sonera tarjoaa myös kaapelilaajakaistaa ja ihan käypäsellä hinnalla. Mutta voisiko joku selitttää, miksi minulle Sonera-,yymälässä sanottiin, että saadakseni myös Soneraviihteen, minun pitää sen LISÄKSI tilata ADSL ja maksaa molemmista. Ja tietty korttimaksu/kk myös jolloin paketin hinta lähentelee 100 euroa.

Ei tullut kauppoja.

Se mitä en ymmärrä on, että miksei Soneraviihdettä voisi kaapelilaajakaistan kanssa toimittaa. Tuleehan nytkin TV-kuva kaapelissa.

Muutenkin Soneran sivut eivät paljon opasta kaapelilaajakaista-asiassa jos on omakotiasuja.

Lisäys: Sen verran lisää, että kun koitin rekisteröityä pankkitunnuksilla päästäkseni kanavapaketteja muuttamaan,tuli lmoitus, että asiakastietoja ei löydy.

Taidan jättää seuraavan laskun maksamatta kun en edes ole asiakas. 😉

5 kommenttia

Sonera KotiTV menee internetin kautta, eli ADSL. Lisäksi se vaatii ihan siihen tarkoitetun palvelunreitittimen, niin sen takia kaapeli TV:sta ei tule, ainakin niin ollut.

Ja lueppa noita muita keskusteluja Sonera kotitv:sta.
Hei Turkulainen,
Koska tv-palvelut tulevat kotiisi jo kaapelin kautta, et välttämättä tarvitse enää erillistä Viihdepakettia. Jos haluat katsoa maksutv-kanavia, voit tilata siihen tarkoitetun kaapelikortin myyntipalvelustamme. Laajakaista tilauksen voi tehdä samasta paikasta.
Mutta sitä 3000tunnin tallennusmahdollisuutta en kaapelisysteemiin sitten saa? Enkä videovuokraamoa? Enkä HD-digiboxia?

Buffalelle tiedoksi, että lueskelin kyllä, mutta en vastausta löytänyt. Selitit asian hyvin, kiitos siitä.
Hei Turkulainen!
On totta, ettei Kaapeli TV palvelussa ole samanlaisia ominaisuuksia, kuin Koti TV:ssä. Mainitsemasi palvelut on saatavilla vain Koti TV:lle. Kahta erillistä internetyhteyttä et kuitenkaan tarvitse. Sonera Viihdepaketti sisältää nopean laajakaistayhteyden, joka toimitetaan osoitteeseesi ADSL tekniikalla ja Koti TV:n. Voit tilata Viihdepaketin myyntipalvelustamme numerosta 0800 133133 (ma-pe 8-20, la 9-16.30 mpm/pmv).
Kiitos vaan, Hilda.

Mutta ensisijainen ajatukseni oli saada nopeampi yhteys eli se kaapelilaajakaistan 100-megainen. Nykyisen ADSL:ni vaihto Soneraan olisi munan vaihtamista munaan, siitä ei ole iloa.

Antaa siis olla.

Vastaa