Kaapelinetti tökkii, katkeilee ja hidastelee

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Moi,

Kaapelinetti siis tökkii ja välillä häviää kokonaan. Erittäin ärsyttävää esim. pelatessa.
Välillä modeemin uudelleen käynnistys korjaa asian, välillä ei.

Viimeksi syksyllä korjattiin samanmoista ongelmaa, mikä kyllä oli paljon vakavampi. Tätäkin jatkunut jo useamman kuukauden.

Modeemina Cisco EPC3825.

4 kommenttia

Hei Vaccar1vee,

Laitoin modeemillesi tulemaan ohjelmistopäivityksen. Mikäli yhteydessä esiintyy ongelmaa vielä tämänkin jälkeen, niin olethan vikapalveluumme yhteydessä.
Yritin joo vikapalveluun ilmoittaa asiasta!
On se tosi kivaa kun ei pääse millään keskustelemaan oikean ihmisen kanssa!!!

Puhuva pää puhelimessa sanoi, että havaitsi liittymässämme vikaa. Seuraavaksi kysyi, että mitä vikaa liittymässä on!! Voi JUMA kun laittaa vihaseks!

Sitten pölistään että asentajan käynti maksaa pari centtiä vajaa satasen. Tarkoittiko nyt vikailmoituksen jättäminen, että joku päivä asentaja voi pamahtaa ilmoittamatta kämpälle ja sanoa, että vika onkin vaikka meidän päässä ja se maksaa nyt satasen!

Yritin yli puolituntia soitella ja odotella, että pääsis jonkun oikeen ihmisen kanssa juttusille. Odotusaikakin asiakaspalveluun oli ilmoitettu kolme minuuttia. 20 minuutin jälkeen palo hermot odottamiseen.

Saiskohan tätä kautta jotain palvelua?!?!?
Ja pahoittelut ärtyisyydestä!
Tämähän ei ole teidän työntekijöiden vika, vaan niitten ylempien henkilöiden joiden mielestä on kiva jutella puhelimessa koneelle ja kuunnella paskaa musaa!
Voi Svitalis kun meinaa hihat palaa!!
Hei Vaccar1vee! Näin palstan kautta asiaa on hankala ratkaista. Jos soittaminen ei ole mieluisa vaihtoehto, niin kirjaatko vikailmoituksen Omien Sivujen kautta (vaatii sisäänkirjautumisen).

Vastaa