Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
PETRIPET_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Kake

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Paljon on kirjoitettu aiheesta -puolesta ja vastaan, mutta vastausta en löydä mistään, Sonera-kaupan myyjälläkään ei ollut tietoa koskapa ei omista Soneran TV-Viihdettä. Koska vanha kaukosäätimemme toimii kun tykkää ajattelin helpottaa oloa Kake-appsilla. No eipä se päädy kuin demotilaan, verkon löytää (ZyXEL), mutta boxia ei (Motorola VIP1003). Appsin poisto+uudelleenasennus tai digiboksin resetointi ei auta. Eli onko se nyt tuosta Motorolasta kyse vai mistä, kiva olisi saada asiat kuntoon ennenkuin kaukosäädin lähtee kokonaan kesälomille.
1 vastaus
Joonas-_
Vakiokalustoa ☆☆
  • 0 custom-general.kudos
  • 307 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Moikka PETRIPET!

Kakesovellus valitettavasti toimii ainoastaan viihdepalvelun palvelureitittimen kanssa. Jos palvelusi mukana ei ole tuota laitetta toimitettu, ei tuo sovellus silloin toimi oikein. Jos palvelureititin on toimitettu viihdepaketin matkassa digiboksin lisäksi, sen kautta sovellus toimii. Tässä tapauksessa sovellus ei siis toimi, koska Zyxelin modeemi ei kykene viestimään sovellukselle, että digiboksi on laitteessa kiinni.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/ Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy -palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut