Kesätarjous?

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Kävin tuossa kyselemässä kesätarjouksen perusteella alle kaksivuotiaan(takuuta jäljellä) älypuhelimen(3G) hyvityshintaa 4G puhelimeen vaihdettaessa. Vastaus 20€. Pidin tätä loukkauksena ja kysyin myyjältä, mistä laitteesta maksetaan maximi 280€, ei pystynyt vastaamaan. Kysynkin nyt tällä palstalla, onko koko kesätarjous vain soneran uusi vedätys?

5 kommenttia

Moi juhanur! Kyse on Sonera Kaupan kampanjasta, joten en osaa ottaa sen tarkemmin kantaa vaihtohintoihin. Pari vuotta vanha puhelin alkaa olla jo sen verran vanha, että siitä ei välttämättä hirveästi enää hyvitetä. Lisäksi puhelimen kunto vaikuttaa vaihtohintaan. Uusista malleista saa varmasti jo ihan hyvän korvauksen, mutta nämä arvioidaan aina tapauskohtaisesti Sonera Kaupassa.
Hei juhanur

Tämä kamppania on Soneran tapa saada ihmisiä uusimaan puhelimensa. Ideana tässä on se, että kaivat sen vanhan nokian kapulan naftaliinista ja saat 20€ alea, kun ostat uuden 4G puhelimen.

Sen 280€ voisit saada 2kk vanhasta, iphone 5S 64gb puhelimesta (hintana ostettaessa on ~900€).

Eli tässä kamppanian ideana ei ole se, että Sonera varsinaisesti hyvittäisi jotain kunnon rahaa puhelimesta, vaan saat pienen alennuksen ja tätä kautta (heppoisen) syyn vaihtaa puhelinta.
Kiitos hyvistä vastauksista.
Tulin siihen lopputulokseen, ettei kannata taas maksaa ~600€ uudesta puhelimesta kun vanhakin on uuden veroinen(tosin vähän hitaampi).

Pärjätään tällä ja nautitaan kesästä.
Jos tämä vaihtokampanja kiinnostaa, niin voi verrata tarjouspuhelimien hintoja samojen puhelimien hintoihin muissa liikkeissä. Silloin on mahdollista löytää edullinenkin tarjous.

Toisaalta: vaihdossa annettavan kännykän pitää olla toimiva. Ikivanhasta, mutta toimivasta, kännystä voi siis saada tuon minimihyvityksen. Monella varmaankin on vanhoja kännyköitä kotona.

Uutta puhelinta ei toki kannata pelkästään hyvän tarjouksen vuoksi ostaa, jos sellaiselle ei ole todellista tarvetta.
On hyvä ja todella positiivista ja kannustettavaa toimintaa vastata foorumin viesteihin. Mutta! Mikäli vastaat 2 viikkoa vanhaan viestiin, se menee hukkaan.

Viestin alkuperäinen lähettäjä ei luultavasti avaa näitä foorumeita pitkään aikaan. Tämä vanhoihin viesteihin vastaaminen aiheuttaa turhaa BUMP:pia. Varsinaisesti ei kuitenkaan mitään uutta, OP:tä auttavaa asiaa tullut.

Vastaa