Koti TV/Kaapeli TV ja tarjoussopimukset

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Moi, mites ne "tarjousaikana irtisanomisen ehdot" pätee jos kaapeli puolelta on canal+ lopetettu siihen 3kk jaksoon ja nyt sama tarjous näyttäis olevan vielä KotiTV puolella, eli pystyykö sitä canal+ tarjouspakettia ottamaan KotiTV puolelle jos on kaapelista vastikään irtisanottu.

5 kommenttia

Moi nobody!

Kanavapaketin irtisanominen Kaapeli TV:n puolelta ei estä ottamasta kyseistä kanavapakettia tarjoushinnalla Koti TV:n puolella.

Mainitsemaasi Canal+ Total -kanavapakettiin ei valitettavasti tällä hetkellä ole voimassa vastaavaa kampanjaa Koti TV:n puolella. Pahoittelemme, jos olet saanut väärää informaatiota. Missä olit törmännyt ko. tarjoukseen?

Meillä on toki tälläkin hetkellä muita hyviä etuja Canal+ Total -pakettiin, ja ne saat parhaiten selville Asiakaspalvelustamme!
Milka kirjoitti:
Pahoittelemme, jos olet saanut väärää informaatiota. Missä olit törmännyt ko. tarjoukseen?


Koti-TV:n etusivulla 🙂
nobody: Olisiko sinun mahdollista lisätä tänne linkki, josta löysit ko tarjouksen? Ja olihan kyseessä Canal + Total tarjous 3kk hintaan 39,90e, jota tarkoitat? Tämä kyseinen tarjous nimittäin on jo loppunut, eikä sitä pitäisi enää mistään löytyä. Kiitos!
Tarkoitin siis sitä itse Koti-TV:n käyttöliittymän etusivua joka menu-napilla aukeaa. Siellä kun on se mainoslaatikko vasemmalla ylhäällä, jossa näkyy vaihtuvia mainoksia.
Ahaa, selvä, kiitos tiedosta ja palautteestasi! Tämä harmillinen virhe onkin onneksi jo korjattu ja mainos poistettu. Pahoittelut tämän aiheuttamasta hämmennyksestä!

Vastaa