Koti-tv: digiboksin komponenttivideoliitäntä

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei asiakaspalvelu,

otsikon aiheesta on kahdessakin eri ketjussa kysymyksiä, mutta ei yhtäään vastausta teiltä.

Vitsisittekö? En nyt nosta noita ketjuja jos vaikka vastaatte viesteihin vanhimmasta lähtien.

Eli uudestaan aihe:
"Digiboksi, Y, Pb ja Pr - (komponenttivideoliitäntä) TV-liitännälle (analoginen HDTV).

Ja kysymykset:
"Miksi, miksi ei, edellisen ohjelmistoversion palautusmahdollisuus, syyt, seuraukset, kompensaatio, asiakaslähtöisyys, tiedottaminen, sopimusrikkomus ja asiasta vaikenemisen syyt".

6 kommenttia

Jossain määrin harmittaa ettei tähän asiaan vastata. Mitään. Vaikka "päivityksestä" on vasta reilu viikko, silti.
Täälläkin odotellaan vastausta. Ei todellakaan henkeä pidätellen...
Terve!

Olisi kyllä mukava saada jotain informaatiota aiheesta? Itselläni on vielä 10/10, jolla ei edes HD-lähetykset näy. En ymmärrä miksi komponentti piti karsia pois? Jos salaus hommat vaatii HDMI lähdön, eikö komponentin kautta voisi katsella normi kanavia, parempi sekin kun ei mitään?

Jos komponenttia ei enää aiota palauttaa niin onko mahdollista saada reklamaation kautta kk-maksu 10e/kk, kun ei pysty enää koti-tv palvelua käyttämään, kun kesken kaiken karsitaan boxista ominaisuuksia!?
up
up
Pahoittelut vastauksemme viiveestä. Pyrimme vastaamaan viesteihin vanhemmuusjärjestyksessä, joten viestien nostaminen ei välttämättä nopeuta vastauksen saamista.

Vastasimme toisessa viestiketjussa tarkemmin analogiseen komponenttiliitäntään liittyen. Ohessa linkki tuohon keskusteluun: viewtopic.php?f=64&t=6114&p=26778#p26778

timbambu: Minulla ei ole tästä virallista tietoa, mutta en usko että muutoksen perusteella on mahdollista saada Koti TV:n palvelun hintaan pysyvää hinnanalennusta.

Vastaa