Kummallista tekstiviestien hinnoittelua??

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Olen TeleFinlandin asiakas, mutta TF sivuilta en löytänyt hinnastoa, jossa selviää tekstarin hinta, kun se lähetetään virolaiseen kännykkään Suomessa. Soneran sivuilta tiedon löysin, eli 29 senttiä.

Minusta on se kummallista, että se maksaa niin paljon. Jos lähetän tekstiviestin Virossa samaiseen virolaiseen kännykkään, se maksaa vain 13 senttiä. Myös, että lähetän Virossa tekstarin suomalaiseen kännykkään maksaa vain 13 senttiä. Eikä tässä ole jotain epäloogista? EU on "rajoittanut" kallista hinnoittelua ulkomailla, mutta sen ote ei taida ulottua tänä 29 sentin tekstariin.

Minusta TeleFinladin sivuilta pitäisi helposti pystyä löytämään tällainen hinnoittelu.

3 kommenttia

Hei upupa: Löysin Telefinlandin sivuilta ulkomaan hinnaston ja sen mukaan tekstarin hinta on tuo mainitsemasi 0,131€/kpl. Eli jos lähetät tekstarin Suomesta ulkomaalaiseen liittymään, niin hinta on sama kuin olisit itse ulkomailla.

Ps. Myös TeleFinlandilla on nykyään oma keskustelupalsta
Kun ei ole sama hinta! Kädessäni on uusin lasku, jossa näkyy, että kaksi Suomesta virolaiseen lähetettyä viesti on maksanut yhteensä 57 senttia ja kaksi Virosta (virolaiseen kännykkään) lähettyä tekstaria on maksanut 25 senttiä, eli yli puolet halvempaa.

Arvattavasti Soneran ja TeleFinlandin hinnoittelu on samankaltaista.

siinä Soneran sivuilla: http://www.sonera.fi/puhelin%20ja%20liittyma/asiakastuki/hinnastot?pricelist=125
Selvittelin asiaa vielä tarkemmin eli tekstari Suomesta ulkomaalaiseen liittymään maksaa 0,29 €/kpl. TeleFinlandin sivuilta löytyy tarkempi ulkomaan tekstarihinnasto. Pahoittelen aiemmin kertomaani väärää hintatietoa.

Vastaa