Laajakaista JKL

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Vuokrayhtiö(Sato) on tehnyt sopparin Soneran kanssa että tulee kiinteä laajakaista kuulumaan vuokraan(syyskuu 2012) jne, niin tarkoittaako tämä nyt sitä, että Elisa Viihde mikä meikäläisellä on vielä tällä hetkellä, niin ei tule toimimaan syyskuussa ja olen vapaa ottamaan Soneralta kotitv:n jne?

Tuleeko Jyväskylän laajavuoressa muuttumaan kokonaan soneraksi?

3 kommenttia

Hei Baloun

Tuo riippuu paljolti sopimuksesta ja sen sisällöstä. Kannattaa tiedustella asiaa vuokrayhtiön eli Saton kautta. Todennäköisesti tulet vielä saamaan asiasta vielä tiedoitteen ellet sellaista ole jo saanut.
Sama tilanne itsellä. (Elisa/SATO/Sonera) Luulisi että osaatte vastata blokkaatteko kilpailijan yhteyden vai ette? Irtisanomisaika kuitenkin noissa ja en kyllä kovin herkästi ala ½h pidempiä käyttökatkoksia sulattamaan, jos pakkovaihdon edessä olen. Kovin kypsyneitä asiakkaita tulee jos pakkosiirto tapahtuu.
philo: Toki asiasta informoidaan, jos taloyhtiöön ei ole enää saatavilla jatkossa muuta, kuin tietyn operaattorin kiinteä laajakaista. Tämä riippuu siitä, millainen sopimus operaattorin ja taloyhtiön välille on tehty. Nämä sopimukset ovat kuitenkin suhteellisen harvinaisia, eli yleisesti ottaen asukkailla säilyy taloyhtiösopimuksesta huolimatta operaattorin valinnan vapaus (saatavuuksista riippuen). Tiedote muutoksista lähtee hyvissä ajoin ennen toteutusta. Pidempiä nettikatkoksia välttääkseen, kannattaa uuden laajakaistan asennus varata samalle päivälle, kuin vanhan laajakaistan irtisanominen.

Vastaa