Laajakaista / Varkaus

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 4 katselukertaa

Hei!

Haluaisin tietää syyn, miksi Sonera ei halua myydä uusia ADSL-liittymiä Varkaudessa kaapelitalouksiin?

Käyttäjät ja myyjäliike ovat varsin hyvin selvillä kaapelinetin ongelmista, ja Sonerankin on pakko olla. Ellei tässä sitten houkutella asiakkaita 3G/4G-verkon käyttäjiksi, jossa onkin sitten kolme vaihtoehtoa valittavana ;)

t. Kimmo:)

3 kommenttia

Hei KimmoHop,
Asiakasnumerollasi osoitteestasi löytyi Adsl-liittymä. Onko sinulla mahdollisesti jossain toisessa osoitteessa ollut sellainen tilanne että Adsl-liittymää ei ole saatu, vain kaapeli?
Terve.

Anteeksi nyt vaikka kirjoitan näin vanhaan ketjuun, mutta asia josta itse kysyisin on myös saman alueen samasta aiheesta.

Elikka asun talossa (kerrostalo) johon on tarjolla kaapelinetti. Olen tietoinen noista Varkauden kaapeliongelmista, joten ottaisin mieluummin adsl yhteyden. Onko tämä siis edes mahdollista ottaa kun taloon tulee tuo surkea kaapeliyhteys. Seinässä on puhelinpistoke. Saatavuuskyselyn mukaan taloon saa 24/1 yhteyden viihdepaketin kanssa, eli käsittääkseni tämä on adsl yhteys? Lisäksi edellinen asukas/vuokranantaja oli käyttänyt adsl yhteytta siinä huoneistossa. Onko siis mahdollista saada 24/1 adsl yhteys ilman viihdepakettia, kun en sillä tekisi mitään. Kaapelia en ota vaikka tarjottaisiin. Osoite on Osmajoentie 24 78200
Hei Varas242!

Kyllä osoitteesta ADSL saatavuus löytyy ja toki sellaisen saat, jos haluat :)
Tilauksen voit hoitaa vaikka soittamalla maksuttomaan Myyntipalvelunumeroon 0800 133133 (ark 8-20, la 9-16.30).

Vastaa