Laajakaista yhteys pätkii uudella WIN8 tietokoneella

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Ostin Gigantista uuden Acer Aspire V5 kannettavan tietokoneen 6.3.2013.
(Linkki Gigantin sivuille koneesta:
http://www.gigantti.fi/product/tietokon ... tava-hopea )

Tässä koneessa ei ole toiminut langaton internetyhteys ollenkaan, vaan pätkii sitä jatkuvasti. Yhteyttä ei saa koneeseen myöskään johdolla sillä koneessa ei ole sitä liitäntää. Muilla talouden koneilla sekä tabletilla yhteys toimii, mutta ei uusimmalla.

Gigantissa kuitenkin testasivat konetta ja heillä langaton internet yhteys ei pätkinyt kertaakaan. Tällöin vika on täällä meidän päässämme. Voiko koneella ja Thompsonin boksilla olla yhteensopivuus ongelma? Meillä oli edellisellä Acerin koneella sama juttu, että yhteys pätki vaikka muilla toimi ja tämä lähti boksia vaihtamalla. Onko boksilla ollut ongelmaa Win8:n kanssa? Kyseessä on Teiltä tilattu Sonera viihdepaketti ja sen mukana tullut Thompsonin palvelureititin boksi.

Terveisin
Mari Nielikäinen

1 kommentti

Hei Marinielikainen,

Gigantin sivujen mukaan koneeseen pitäisi olla mahdollista kytkeä ethernet kaapeli koneen mukana tulevan sovittimen avulla. Oletko tarkistanut löytyykö kyseinen sovitin tietokoneen mukana tulleiden tavaroiden joukosta.

Konetta voisi vielä testata esim. kaverin tykönä ja tarkistaa pätkiikö langaton verkko sielläkin, vai onko ongelma pelkästään kotona Thomsonin kanssa.

Kannattaa myös varmistaa että tietokoneen verkkokortin ajurit ovat ajantasalla.

Mitä tietokone ilmoittaa silloin kun langaton yhteys katkeaa?

Vastaa