peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
59279 Jäsentä
164265 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Lataa netin käyttöaikaaUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎02-11-2014
Kirjoituksia: 2
1/2

Lataa netin käyttöaikaa

https://www4.sonera.fi/lataus/lataa+saldoa

kyseiseltä sivulta ei ole nyt ainakaan kahteen viikkoon pystynyt ostamaan prepaid nettiin lisää käyttöaikaa, jos sitä on vielä jäljellä liittymässä. Onko tästä mitään inffoa missään, että meinaako kauankin jatkua. Se on vaikeaa mökiltä käsin ostaa lisää jos sen voi tehdä vasta netin sulkeuduttua...
0 tykkäystä
Vastaa
1 vastaus
Vanhan Palstan telialainen
Vanhan Palstan telialainen
Rekisteröitynyt: ‎28-06-2013
Kirjoituksia: 767
2/2

Re: Lataa netin käyttöaikaa

Hei Siivooja!

Kiitos viestistäsi. Sonera Easy Prepaid -nettiliittymiin on tehty muutoksia, joten joidenkin liittymien osalta nettikuukauden tilaaminen etukäteen ei toistaiseksi onnistu. Tästä ei ole erityistä infoa sonera.fi -sivuilla.

Jotta voimme tarkistaa liittymäsi tilanteen, lisäisitkö tämän Keskustelupalstan profiiliisi kyseisen Prepaid-nettiliittymäsi numeron ilman ensimmäistä nollaa. Numerosi ei näy muille Keskustelupalstan käyttäjille.

Ohje: Omat asetukset => Profiili => Asiakasnumeron kohdalle kirjoitetaan Prepaid-liittymäsi numero ilman ensimmäistä nollaa => Lähetä.

Mikäli liittymääsi joudutaan tekemään toimenpiteitä, tulee sinun toimenpiteiden jälkeen sammuttaa laitteesi vähäksi aikaa, jotta tehdyt toimenpiteet astuvat voimaan.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
0 tykkäystä
Vastaa