Lisenssiavain ja TeliaSonera Sverige

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Heippa,
Vanha kannettava "muuttaa" ulkomaille ja saa uuden Windowsin ja TeliaSonera Sverige liittymän. Koneessa on nyt F-secure joka tuli soneralta kun siirryin liikkuvaan nettiin, 4G. Voiko lisenssiavaimen käyttää myös ruotsissa, vai onko maakohtainen lisenssi/tietoturva?

3 kommenttia

Hei wheeler!

Lisenssikoodihan on konekohtainen eikä liittymällä ole tässä tapauksessa väliä. Jos tietoturva on sinulla jo valmiiksi koneessa niin sen voit huoletta liittää ruotsalaisen operaattorin verkkoon.
Kiitos Merja nopeasta vastauksesta. Lisenssi ei ole tällä hetkellä käytössä. Kannettava tyhjennettiin kokonaan ja käyttis asennetaan myöhemmin. Ajattelin että tietoturvan uudelleenaktivoinissa tulee ongelmia koska käyttäjä, käyttöjärjestelmä, operaattori ja maa vaihtuu. Tähän asiaan liittyen vielä: Jos kumminkin päätän siirtää tietoturvan toiseen koneeseen, toimiiko lisenssiavain normaalisti uudelleenaktivoinnissa vai vaatiko tämä yhteydenottoa soneraan?
wheeler: Uudelleenaktivoinnissa ei pitäisi tulla ongelmia. Jos kone on kokonaan tyhjätty, ei lisenssinumeroakaan ole enää koneen "muistissa" häiritsemässä uudelleen asennusta. Riittää siis että lataat tietoturvan uudelleen meidän sivujen kautta ja syötät lisenssikoodin. Asia pitäisi olla sillä kunnnossa.

Vastaa