Määräaikaisen sopimuksen omistajan vaihto

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Olen muuttamassa asuntoon, missä on oma nettiliittymä ja tietojeni mukaan minulla olisi vielä noin puoli vuotta määräaikaista sopimusta jäljellä nykyisessä liittymässä. Tiedustelisin, että olisiko liittymäni mahdollista siirtää vanhaan asuntooni muuttavan uuden asukkaan omistukseen loppuajaksi mikäli hän tälläiseen suostuisi.

3 kommenttia

Moi fieandt!

Liittymän voi vaihtaa uuden asukkaan nimiin, mutta 24 kuukauden määräaikainen sopimus alkaa tällöin alusta. Jos haluatte tehdä omistussuhteenmuutoksen, niin siihen tarvitaan yhteydenotto ensin sinulta ja sen jälkeen uuden omistajan kanssa pitää sopia uuden sopimuksen ehdoista. Yhteydenottotavat Asiakaspalveluumme löydät sivuiltamme.
Voiko nopeutta laskea samalla, kun tekee uuden sopimuksen, mikäli uusi omistaja ei halua niin nopeaa liittymää itselleen? Toiseksi kysyisin vielä, et olisiko liittymän irtisanominen mahdollista ilman loppuajan maksamista tällaisessa tapauksessa, jos uusi asukas ei haluakkaan/tarvitse liittymää itselleen?
fieandt: Uusi omistaja voi toki räätälöidä itselleen sopivan sopimuksen, eli muutokset toki hyväksytään :)
Jos uudessa osoitteessasi on jo kiinteä laajakaistaliittymä, ei tätä sinun sopimusta sinne voida siirtää. Tällöin myös määräaikaisuuden purku tulisi mahdollisesti kyseeseen.

Vastaa