Mielenkiintoista.

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Avataan nyt uusi ketju kun asiantunjat eivät vastaa vanhoihin.
Tänään. 6.5 2011 tuli korjaajalta viesti että nyt on linjat kunnossa.
Käynnistin vehkeet uudestaan niin kuin viestissä käskettiin ja sen jälkeen noin 15 min. ja Videontoistovirhe
Käynnistämässäsi ohjelmasssa on ongelma. Yritä käynnistää ohjelma uudelleen.
Eli tosta voisi päätellä että linjat eivät ole kunnossa.
Siis kauanko tätä pitää katsella vai saadaanko nuo linjat joskus toimimaan?
Ja mistä voin kysellä korvauksia tästä pätkimisestä?

3 kommenttia

Mikäli vika jatkuu, kannattaa olla uudelleen yhteydessä vikapalveluumme. Asentaja ei ollut vianselvityksen yhteydessä tavoittanut sinua eikä ollut löytänyt linjasta vikaa.

Myös mahdollisista hyvityksistä sovitaan vikapalvelun kanssa, jos vian aiheuttaja paikallistetaan verkkoon eikä esimerkiksi asiakkaan omiin laitteisiin tai sisäverkkoon.
Mutta mikä tässä on mielenkiintoista niin soneralta luvattiin toimittaa kaikki tarvittava kotitv:een katseluun mutta ei ole reititintä näkynyt.
Pätkiminen tapahtuu ainoastaan silloin kuin tuo kotitv on päällä. Netti toimii muuten moitteettomasti. Pätkimistäkin on esiintynyt vasta noin kuukauden ja jos vika olisi ollut modeemissa tai sisäverkossa niin eikö se vika olisi ollut alusta asti.
Se että asentaja oli kuitenkin laittanut viestin että nyt on vika korjattu.Miksei asentaja ollut maininnut viestissään sitä että vikaa ei edes löytynyt?
Ja mitä nyt on näitä keskusteluja seurannut ja kavereiden kanssa keskustellut joilla on kotitv kanssa niin hyvin monella esiintyy tuo sama ongelma joten sekin puoltaa sitä että ongelma on soneran päässä ei minun laitteissa.
Nyt on kaksi (2) viestiä asentajalta tullut missä on sanottu että vika on korjattu. Modeemo ja boksi on resetoitu ja muutenkin kaikki tehty niinkuin on ohjeet ollut.
Ainut vika on että niistä ei ole mitään hyötyä. Pätkimistä on edelleen jakärsivällisyys alkaa pikkuhiljaa olla mennyttä.
Tosin Soneran mukaanhan mitään ongelmaa ei edes ole ollut.
Tuo pätkiminenkään ei enää taida olla vika vaan omisnaisuus.

Vastaa