Mobiilinetin pätkintä pitkin maata


Moi
Kauankohan tätä pätkintää oikein on ollut? Minulla meni hermot 29.4. kun sai koko ajan olla odottelemassa yhteyden palautumista, ongelmaa on ollut jo ainakin kuukauden ennen hermojen palamista.
Töitä ei etänä voi tehdä lainkaan ja muu käyttö on sitten melkoista odottelua.
Mahtaako hankaluudet näkyä laskussa mitenkään?
Minäpä arvaan: EI näy.
Mitään muuten kävisi jos esimerkiksi porakone toimisi samalla tavoin nettiyhteyden kanssa; joskus porataan, joskus sitten taas ei? Mahtaisiko käydä kaupaksi ja tulisikohan valituksia?
Kitios asiakaspalveluun, siellä otettiin ainakin asia työn alle, toivon todella että saatte myös nopeasti kuntoon.

13 kommenttia

Hei EesauT!

Mobiilinettiyhteyksissä on tosiaan ollut ja on ihan yleistä ongelmaa. Siitä okin tiedote meidän vika- ja häiriötiedote sivustolla http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea ... d=some4371 . Toivotaan että vika saadaan korjattua mahdollisimman pian jotta sinä ja monet muuta pääsevät hyödyntämään yhteyttä taas täydellä teholla.
Juu, tiedote tuli sinne sitten kun oli ilmotettu ettei toimi ja annettu ajankohdat. Varmaan meidän käyttäjien pitää olla aktiivisempia vikojen ilmoittamisen suhteen jos ei palvelun tarjoaja niitä havaitse.
Kynnys lähteä ilmoittelemaan on vaan aika korkealla, kun ei tuo temistö tai tekniikka ole kovin hyvin hallussa.
Joko tänään?

Ei, ei toimi ainakaan aamulla.
On suunnattava kohti toimivampia yhteyksiä.
EesauT: Ongelma on vielä päällä, ilmeisesti laajemmasta viasta kyse koska korjaus on kestänyt tavallista pidempään. Jospa pian olisi taas toiminnassa!
Eilen jo luulin, että ongelma olisi hoidettu, kun netti toimi iltapäivällä toista tuntia OK ja häiriöilmoitus oli poistettu. Väärin luulin. Tänään katkesi 08 44 ja palasi 08 48, taitaa jäädä palaveri pitämättä jos taas jatkuu pätkintä. Etätyö on ihanaa!
Onhan se häiriöilmoitus vielä paikallaan, en humannut. Minun moka vaikka yhteys ei toimi vieläkään.
Pätkii Satakunnassakin ja rupeaa menemään hermot ihan täysin. Pari minuuttia pysyy nettitikun yhteys päällä ja sitten ei sivut enää avaudu. Tikku irti, lasken kymmeneen, tikku takas ja sitten pari minuuttia taas yhteys Ok. Joskus tosin joutuu tikkua laittaan pari-kkolmekin kertaa että yhteys avautuu. Tässä jo vakavasti mietin asiakkuuden vaihtoa kun ei mitään tietoa missään kauanko vika kestää ym. Vikailmoituksen tein minäkin mutta vakioviesti vain sähköpostiin.
Koitetaan josko kahvinkeitin toimisi paremmin. Täällä kymenlaaksossa ei tosin ole ollut ihan niin hurjaa pätkintää kuin eilen, ehkä kurjuutta kierrätetään pitkin maata.
Ja taas on päivä pätkivän netin kanssa takana, hyvä puoli tässä on, että nyt niitä on yksi vähemmän jäljellä.
Huomenna jatkunee pätkintä?
Kun maanantaina pitäisi oikesti pystyä tehokkaaseen työtekoon, niin kiinnostaisi tietää onko mahdollista tehdä töitä netin välityksellä nykyisellä liittymällä, vai olisiko syytä vaihtaa liittymää tai siirtyä jonnekin missä on kaapelinpää näkyvissä?
Uusi päivä, uusi yritys, kyllä nyt jänskättää!
Onnea uuteen päivään! Mulla ainakin Lahdessa pätkii heti aamusta. Toivottavasti sonera tuo asian selkeasti julki, kun ovat saaneet ongelman ratkaistua, ettei tikkua tartte epäillä.
Terv. Joutomies
Heh!
Ei niin paha päivä kuin esimerkiksi eilen. Käyttökelvoton nykyaikaiseksi nettiliittymäksi tosin vieläkin mutta koska Itellankin palvelu tökkii niin tähän on tyydyttävä. Työhommiin on kaivettava jostain kaapelinpää esille, toimistoa kohden siis.

Pahuksen hyvää viikonloppua kaikille kiireisille netinkäyttäjille, täällä otetaan akku irti mokkulasta ny
Taas yritetään yhteyksiä, pätkäisi 0710 - 0713, ja nyt on pysynyt päällä kohta tunnin. Katsotaas voiko tällä tehdä töitä....
No, jotenkin onnistu ennen kun yritin mennä pankkiin . Laskun maksu on tosi mielenkiintoista kun yhteys katkeilee, saa naputella tunnuksia melko taajaan eikä aina ehdi edes yhtä laskua maksaa ennen pätkäsyä.

Pitiäsiköhän tästä työstää blogi johonkin?
Voihan Sonera!
Taas pätkii.
En enää jaksa tätä touhua.

Vastaa