Motorola vip 1003 jumittunut

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 22 katselukertaa

Laitteeseen tulee kyllä virtaa mutta se jumittuu ja sekoaa heti alkuunsa tämännäköiseen ruutuun http://i.imgur.com/AKMJ0b7.jpg

Ohjeiden mukaisesti uudelleenkäynnistely tai resetointi ei auta (info + menu nappien rämpyttely) joten palautustilaankaan ei pääse.

6 kommenttia

Hei kohina,

Kokeiletko vielä että irroitat laitteesta virtajohdon noin 30-60min ajaksi pois kokonaan. Jos palautusvalikko ei tämänkään jälkeen aukea vaan ongelma jatkuu, täytyy boksi silloin luultavasti vaihtaa.
Jeps. Virtakaapeli oli pois päivän ajan ja eipä tuo näytä tuosta virkoavan.
Hei kohina,

Laitan sinulle uuden boksin takuuvaihtona tulemaan. Laitoin myös palautusosoitteen vanhalle boksille tulemaan sinulle txt-viestillä yhteystiedoissasi näkyvään numeroon.
Selvä juttu. Kiitos!
Moro. Meillä tää boksi pelaa noin. 2 tuntia kerralla ja sit menee kuva jumiin ja mistää nappulasta ei tapahdu mitään. Aikasemmin riitti et kerran päivässä irrotti virtapiuhan nyt sitä saa tehä yhtenään.
Hei Vecculi82,

Suosittelisin vielä resetoimaan modeemin ja digiboksin kunnolla ja jos jumittelu jatkuu niin kannattaa tehdä tuosta vielä vikailmoitus suoraan vikapalveluumme.

Inteno palvelureitittimen saat resetoitua pitämällä laitteen päällä ja painamalla laitteen takaa löytyvää pientä reset-nappia pohjassa niin pitkään (noin 20-30sek), että laitteen status valo muuttuu oranssiksi. Kun modeemi on taas muodostanut nettiyhteyden, niin resetoi digiboksisi näiden ohjeiden mukaan. Resetin yhteydessä digiboksi pyytää käyttäjätunnuksen ja salasanan, olihan sinulla ne vielä tallessa?

Vastaa