Muutto

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Moikka,

olen muuttamassa näillä näkymin 20.12 eri paikkakunnalle. Nykyisin minulla on teiltä kotitv täydellä nopeudella, voitteko tarkistaa saanko sen saman nopeuden seuraavaan asuntoon? Osoite on Matinkuja 1. Tein 2v jatkon kotitv palveluista joskus syyskuussa ja mainitsin mahdollisesta muutosta, jolloin luvattiin että jos samaa nopeutta ei voida taata, voi sopimuksen purkaa? Nopeaa nettiä tarvitaan, kun samassa verkossa katsotaan telkkaria, netflixiä ja siinä on myös pari läppäriä ja myös mahdollisesti pelataan netissä xboxilla, eli liikennettä riittää! 🙂

Hain kyllä teidän saatavuustestillä, antaa viihdepaketin mutta 24M yhteydellä, eikö nopeampaa saa? Ja onhan se nyt satavarmaa, että netti myös toimii siellä? Kun muutaman casen lukenut, missä on saatavuus ollut kunnossa testin mukaan, mutta lopulta ko. osoitteeseen ei olekkaan saanut lopulta kytkettyä palvelua... Eipä muuta, kiitokset vastauksesta etukäteen!

1 kommentti

Hei Hossa20,
Nyt ei selvinnyt, mikä paikkakunta on kyseessä. Katuosoitteella löytyy muutama eri vaihtoehto 🙂 . Jos saatavuskysely on antanut sinulle saman saatavuuden, kuin nykyisessä osoitteessa, liittymä on siirrettävissä sellaisenaan uuteen kotiin. Kytkentää tehdessään asentaja testaa, että linja varmasti lähtee toimimaan. Jos asennuksen jälkeen ilmenisi ongelmia toimivuudessa tai nopeuden suhteen, asia tutkitaan Teknisen Asiakaspalvelumme kautta. Jos kävisi niin onnettomasti, ettei teknisistä syistä palvelu toimisikaan palvelukuvauksen mukaisesti, on sopimus neuvoteltavissa uusiksi.

Vastaa