Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extra 6 kk tilaus

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Voiko Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extra kanavia tilata esim 6 kk tilauksella? SM-liigan kauden jälkeen (toukokuulta syyskuulle) nuo kanavat ovat täysin hyödyttömiä.

Edit: Sain tiedon että voi, mutta mitään ilmaiskuukausia ei ole tarjolla.

3 kommenttia

Hei Juks!

On tosiaan saatavilla myös puolen vuoden sopimuksella, mutta silloin jokaisesta kuukaudesta veloitetaan. Vuoden sopimuksella saa kaksi ilmaista kuukautta alkuun. Pakettiin voit tutustua osoitteessa : http://www.sonera.fi/tutustu+ja+osta/tv ... d=some9055 .
Moi!
Mulla on tuo 6kk paketti, siihen liittyen kysymys.
Eikö noita jo pelattuaja pelejä ole missään katsottavissa jälkikäteen?
Näin vuorotöissä olevana ihmisenä sitä arvostaisi paljon.
Ruutu-palvelussa oli viime vuonna tuo mahdollista, Urhossa sitä edellisenä, mutta ei täällä?
Ja tietenkään niitä otteluita EI VOI tallentaa verkkoon ja katsoa jälkikäteen kun ei teidän systeemit tue verkkotallennusta.. "Osta tallentava digiboksi, ota yhteyttä palveluntarjoajaan", just joo..

Luokaa nyt herranjumala sinne ohjelmakirjastoon noille Liiga-peleille oma osio josta palvelun tilanneet voisivat JO MAKSAMANSA TUOTTEEN katsoa jäkikäteen.
Ei tää oo hei niin vaikeeta sanoisi H.Jortikkakin..

Pelit sentään näkyvät hyvällä kuvanlaadulla ja nykimättä kun livenä katsoo, pointsit siitä. (vrt. viimevuotinen Ruutu-palvelu)
Hei isokone!

Ohjelmakirjasto on suunnitteilla kyseisille kanaville, mutta vielä toistaiseksi sellaista ei ole saatavilla. Neuvotteluja asiasta on käyty Nelosen kanssa jonkin aikaa, mutta ilmeisesti jälkikäteen katsominen onnistuu toistaiseksi vain Nelosen oman Ruutu -palvelun kautta.

Vastaa