Nelonen Pro Extra ei toimi


Ei nyt alkanut ihan niinkuin piti. Nelonen Pro 2 näkyy kyllä ottelu mutta ei tältä uudelta kanavalta (Pro3). Jatkoaika keskustelupalstalla huomasi että ongelma on monella muullakin Sonera Viihde käyttäjällä. Laitteet on kyllä buutattu eli ongelma on teidän päässä.

14 kommenttia

Vahva sama!
Sama ongelma täällä myös!!!!
Ei toimi täälläkään.
Nehän on Kuopiossa kuvaamassa kun ilmoittavat että KalPa-SaiPa peli ein näy.
Nyt äkkiä kamat bussiin ja Lappeenrantaan
Kiitos, nyt näkyy!
Ei toimi täällä kyllä vieläkään, Pro 2 toimii mutta Pro3 pysyy mustana. Rebotattu kaks kertaa IPTV boxi.
TimoJ12 kirjoitti:
Ei toimi täällä kyllä vieläkään, Pro 2 toimii mutta Pro3 pysyy mustana. Rebotattu kaks kertaa IPTV boxi.



Nyt lähti mun Pro3 toimimaan, kiitos että ehti edes vähä nähdä!
Näistä kanavista maksetaan huimia summia. Jääkiekkoa halutaan nähdä, mutta pitää ostaa samalla kaikki mahdolliset paketit.

Kun tilanne on tämä, niin homman pitää toimia. Pro 3 -kanava näytti täällä ja monella muullakin mustaa ruutua. Eikö näitä voi testata etukäteen vaikka sata kertaa, että kaikki on kunnossa kun tositoimet alkaa. Koko kesä ollut aikaa harjoitella tätäkin hommaa.

Sama juttu oli UrhoTV Totalin kanssa. Useampi peli ryssittiin kauden alussa opetteluun. Ja taas mennään samaa rataa.

Nyt pitää toivoa että perjantaina kaikki toimii. Saattaa muuten Soneran linjat käydä kuumana - ja tämä keskustelupalstakin.

Nyt ryhtiä siihen touhuun!!!
Ei näkynyt peliä koko iltana. Onko Sonera saanut vian korjattua, voitteko vahvistaa toimiiko palvelu jatkossa? Hyvitetäänkö asiakkaita mitenkään? Esimerkiksi oma (maksullinen) puheluni vikapalveluun kesti jonotuksineen yli 20 minuuttia ja sain vain kuulla että täällä päässä on kaikki kunnossa.
Hei kaikille,

SM-liigan lähetyksien alku ei todellakaan mennyt ihan nappiin. Pro extra 3 kanavalta tullu Saipa - Kalpa peli näkyi osalla käyttäjistä ja osalla taas ei. Vika saatiin korjattua klo 20.20 mutta osa pelistä jäi ikävästi kyllä näkymättä.

Asiasta vielä poiminta sonera.fi häiriöteidotteesta:

Kalpa-Saipa jääkiekko-ottelussa ollut vika korjattu

Kalpa-Saipa jääkiekko-ottelun lähetyksessä oli ongelmia.

Vika saatiin korjattua klo 20:20


Pahoittelemme häiriöstä aiheutunutta haittaa.


Sonera Asiakaspalvelu
Mikä mättää Lappeenrannan yhteyksissä??? Näkyy harmaata!
Hei Jupest,

Tuntuisi olevan jotain häikkää lähetyksen kanssa Nelosen päässä. Toivotaan että ongelma ei kuitenkaan jatku koko pelin ajan.
Korjattu?? Loppu kaudesta jäänyt useampi Saipan peli näkemättä kun nelonen pro:n kuva nykii, pätkii ja pimenee. Olen soitellut vikapalveluun kymmeniä kertoja, resetoinut boxia ja modemia. Muutama kierros näkyy mutta sitten alkaa taas.. toivotonta. Korvaukseksi tarjottiin 1 kuukaudeksi ihan itse valitsemaa kanavaa.

Terveisin: Pettynyt ja erittäin turhautunut asiakas
Hei Teemu200,

Ikävä kuulla että matseja on jäänyt ongelmien takia näkemättä. Ymmärrettävästi tästä pahalle mielelle tulee.

Laittaisitko asiakasnumeron tietoihisi, niin voimme selvitellä asiaa tarkemmin. Lisääminen onnistuu valitsemalla Omat asetukset >> Profiili >> Asiakasnumero.

Vastaa