Nelonen Pro extrat myös sd kanavina!!

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Voisiko Sonera näyttää nelonen pro extra kanavat myös sd kanavina jotta kuvaputkitelkkareillakin näkisi liigaa tulevalla kaudella?
Ensin asiakaspalvelusta (sonera) sanottiin että nelonen pro on määritellyt miten näytetään..... Otin yhteyttä nelosen asiakaspalveluun ja he kertoivat että operaattorit tekevät valinnat näyttävätkö hd/sd -laadulla.
Minullekin kanavapaketti on myyty silloin kun mainintaa hd-laadusta ei ole ollut tiedostaa ... aaarrgghhh....
Eli laittakaahan tarjontaan molemmat laadut!!!!!

5 kommenttia

Hei Iines71

Laitoin asiastasi kyselyä ja palautetta eteenpäin ja tänään sain asiaan vastauksia HD ja SD kanavien tarjonnan suhteen.

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman hyvänlaatuista sisältöä ja mikä sen parempi kun urheilu, missä pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen sisällön teräväpiirtona. Asiakkaat saavat tästä myös parhaan mahdollisen katselukokemuksen!
Sisällöt ovat vahvasti siirtymässä kohti teräväpiirtoa varsinkin urheilun puolella. Tästä syystä Sonera onkin alkanut lisäämään HD-kanavia ja rohkaissut asiakkaitaan siirtymään HD vastaanottoon.
Nelonen kuvaa SM-liigan HD-tasoisena ja Sonera välittää kanavat samalla hyvällä laadulla eteenpäin. Elämme siirtymäaikaa jossa SD lähetykset jäävät pikkuhiljaa pois.
Sonera on jo pitkään kehottanut asiakkaitaan hankkimaan HD ready laitteita ja linkittämään korttinsa. Asiakkaat toivovat vahvasti enemmän HD laatuista sisältöä ja tähän Sonera haluaa myös vastata tarjoamalla mahdollisimman runsasta HD-sisältöä.

Ensimmäinen siirto kohti pelkkää HD:ta tehtiin keväällä kun lanseerattiin HBO, joka on alusta asti ollut pelkästään HD:tä.

IPTV-verkosta on jo poistettu useiden kanavien SD-versioita ja korvattu ne pelkällä HD-versioilla. Sonera Viihteessä kaikilla asiakkailla onkin HD-boksi, joten kaikki IPTV- tilaajat ovat HD valmiita.

Lisää kanavia on tulossa ja varmistaaksemme kapasiteetinkin kannalta, että kasvava kanavatarjonta toimii moitteettomasti Soneran verkoissa, pyrimme jakamaan kanavan yhdellä lähetysstandardilla; HD:nä. Jos sisältö tarjolla vain SD:nä, tarjoamme sen.
Nii tätähän se Soneran asiakkaiden palveleminen on. Mitään ei tehdä, jos siitä ei itse hyödytä mitään. Kyllä niitä kanavia sinne kaapeliin mahtuu ihan tarpeeks tässä siirtymäkaudella.
Onhan tämä täydellisen uskomatonta. Myyjä ei puhelimessa maininnut tästä mitään, liiga alkaa oman joukkueen osalta perjantaina ja käytössä on SD-boksi eli eipä paljoa tallennella pelejä.

Voisitteko kertoa miksi Elisalla palvellaan? http://asiakastuki.elisa.fi/ohje/12/

Tämä ei jää tähän.
Ei mitään SD-mössökanavia enää kanavalistaa sotkemaan. Jos on varaa maksaa kanavapaketista jotta näkee SM-liigan, luulisi olevan varaa ostaa myös tarvittavat vermeet (lue: HD-telkku). Kaikki kanavat vaan HD-laatuun niin pian kuin mahdollista!!
FullMoon kirjoitti:
Ei mitään SD-mössökanavia enää kanavalistaa sotkemaan. Jos on varaa maksaa kanavapaketista jotta näkee SM-liigan, luulisi olevan varaa ostaa myös tarvittavat vermeet (lue: HD-telkku). Kaikki kanavat vaan HD-laatuun niin pian kuin mahdollista!!


Halvimmat 32-tuumaiset Fullhd-telkkarit HD-virittimillä irtoaa vähän yli kahteen sataan. Ei luulisi olevan kustannuksista kiinni.

Vastaa