Netti ei toimi ostetulla nopeudella

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 26 katselukertaa

Kaistana toimii 8/1 joka speedtestin mukaa toimii vain alle 2 megan nopeudella. http://www.speedtest.net/result/2895602719.png

Onkohan tähän jotai mahdollisuutta saada kaistaa lisää toisella palvelun tarjoalla kyllä tuli aina täydet 8 megaa meille. Ärsyttää vain kun ostin juuri netflixiä enkä pysty edes elokuvia katsomaa kuin antamalla puskuroida ensin noin 10 minuuttia.

3 kommenttia

Hei muuminoobi

Vilkaisin liittymääsi ja näyttäisi siltä että modeemille asti tulee täydet 8mbit verkon puolesta. Käytätkö yhteyttä langattomasti tai onko sinulla jotain omia laitteita vielä tietokoneen ja modeemin välissä?

Nopeutta kannattaa myös testata toisella koneella ja tarvittaessa myös toisella modeemilla. Oletko laittanut mitään puhelin jatkojohtoa tai pidentänyt modeemin alkuperäistä puhelinkaapelia? Onko teillä käytössä vielä jotain muita lankalinjan laitteita? (lankapuhelin, faksi, varashälytin tms.)
Tietokoneen ja modeemin välissä ei ole mitään ylimääräistä ja käytän siis verkkokaapelia en langatonta yhteyttä. Myöskään lankalinja laitteita ei ole kytkettynä. Modeeminahan toimii netin mukana tullut zyxelin P-660HN-T1A v2.
"Vilkaisin liittymääsi ja näyttäisi siltä että modeemille asti tulee täydet 8mbit verkon puolesta." - Tämähän on vakio vastaus. Ajat vaan nettimittaria 5-10 kertaa, niin nopeus alkaa nousta.

Tämä on niitä salaliittoteriorehin luokiteltevia hommia, mutta niin se vain toimii - 20v kokemuksella. Minulla on käynyt lukemattomia kertoja joku soneran tutkija mittaamassa linjoja ja kotiverkkoa - ja missään ei ole löytynyt vikaa !? Netti toimii ongelmitta pari viikkoa - ehkä pari kuukautta, ja taas hiipuu.........

Olisiko "määräävän markkina-aseman"..............?

Vastaa