Netti pätkii

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 1 katselukerta

edit. Näköjään tuli väärälle osastolle. Kiinteä yhteyshän tässä on kyse.

On nyt useamman kuukauden vaivannu ajoittainen netin katkeilu. Mitä olen vähän kirjanpitoa pitänyt niin yleensä keskiviikkona alkanu ja pätkimistä jatkuu 1-3 päivää. Tänä aikana nettiyhteys katkeaa 1-10 minuutin välein, jolloin on mahdotonta tehdä mitään järkevää netissä. Modeemi yhteydessä kahteen koneeseen, toinen wlanin kautta ja toinen ethernet-johdolla. Kun yhteys katkeaa niin modeemin dsl valo ei pala ja modeemin käyttöliittymästä näkee että ei aktiivista yhteyttä sekä yhteyden muodostaessa kättelee eri nopeuksilla.

Kun tämä pätkiminen loppuu niin toimii netti taas pitkän aikaa että ei mitään ongelmia, mutta tämä on ärsyttävää että ei voi käyttää nettiä normaalisti niinä päivinä jolloin tämä yhteyden katkeilu alkaa. Viimeksi kun tein vikailmoituksen netin pätkimisen takia, yhteyden pätkiminen oli loppunut siihen mennessä kun tarkistitte liittymän. Tällä viikolla taas 18 päivä alko ja vielä tänäänkin muutaman kerran katkennut yhteys.

Modeemina Zyxel P-870HN-51b ja firmware on 1.00(AANH.0). En ole kokeillut toisella modeemilla kun en semmoista omista. Modeemin ja puhelinpistokkeen välinen johto pituudeltaan varmaan n. 1.5-2 metriä.

Mikähän tämän yhteyden katkeilun aiheuttaa ja voiko sille tehdä mitään?

1 kommentti

Hei huba81,

Mikäli yhteys pätkii edelleen, niin kannattaa olla vikapalveluumme yhteydessä niin selvitellään ongelmaa tarkemmin.

Vastaa