Nokia Lumia 920:n Soneran puhelinyhteys ei toimi

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Puhelinyhteys lakkasi toimimasta eilen (26.4.) joskus iltapäivällä, palasi joskus ennen klo 21, ja lakkasi taas toimimasta yön aikana.

2 kommenttia

Nyt se taas toimii. Toimintakatkon aikana minulle soitettiin ja puhelu ohjautui suljettuna olevan työkännykkäni vastaajaan. Lumiassani ei ole valikkojen mukaan soitonsiirtoa päällä. Johtuneeko Lumian ajoittainen toimimattomuus siitä, että vanhalla puhelimella pidin aika ajoin päällä soitonsiirtoa työkännykkään, kun ei yhteyttä verkkoon, ja tuo asetus lienee jäänyt päälle? Tuo asetus lienee edelleen päällä eikä Lumiassa ole paikkaa, mistä sen saisi pois päältä, ja se saattaa sotkea puhelimeni, kun kenttä odottamatta heikkenee. Saatteko kyseisen siirto-ominaisuuden pois päältä Soneran toimesta?
Hei rtesuo 920!

Soitonsiirrot voidaan toki poistaa myös Asiakaspalvelun kautta, mutta siirrot voit poistaa myös itse. Jos haluat poistaa kaikki siirrot, näppäile ##002# vihreä luuri. Ohjeet eri siirtojen kytkemiseen ja poistamiseen löydät osoitteesta http://www5.sonera.fi/ohjeet/Soitonsiirto .

Vastaa