Nopeus noin yhtä megaa, vaikka tilasin 8 MB liittymän.


Terve!

Nopeuteni on keskimäärin 1,2-1,5 mb, vaikkakin pitäisi olla 8 MB:n luokkaa. Asun kerrostalossa melkeinpä keskustassa, ennen tätä syrjäseudulla. Miten voi olla mahdollista että yhteyteni on niinkin hidas kaupungissa kun taas metsässä se on 7,9mb~? Koneessa ja boxissa ei vikaa, sillä nopeus oli ensimmäisenä päivänä 8 MB'n tietämissä. Upload on suht hyvä, mutta download pääsee välillä vain puoleen megaan ja välillä tuntuu yhteys olevan täysin tukossa. Teillä muutenkin vissiin ollut ongelmia esim Googlen ja Youtuben palveluiden kanssa? Sillä ne eivät välillä toimi ollenkaan.

-Makke

28 kommenttia

Kyllä oltiin yhteydessä ja asentaja kävi myös paikalla. Yhteys toimii kun boxin käynnistää uudelleen noin 2 tuntia, siitten alkaa hidastua ja hidastua.. Esim nyt ollut boxi yhtä mittaa päällä niin yhteys on enää noin 1,3 megaa. Tahtoisin sanoa yhteyden irti. Mistä tämä hoituu? Löytänyt äkkiseltään mitään.
Hei Makkelii,

Sinulle lähetettiin vikailmoituksen kuittauksen yhteydessä ohje miten voit aktivoida vikailmoituksen uudelleen. Mikäli yhteydessä ongelma jatkuu, niin suosittelen vastaamaan kyseiseen viestiin sen mukana tulleiden ohjeiden mukaisesti.
Jos on nyt mennyt 3 vai 4 vilailmoitusta, eikä vieläkään toimi niin antaa olla. Yhteys hidastuu edelleen samalla tavalla kuin joka kerta.

Vastaa