Ohjelmakirjasto / Canal+ Play ja Discovery

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei,

Hankin Viihdepaketin jokin aikaa sitten ja nyt asennettuna käyttöön ongelmitta. Muutama kysymys kuitenkin koskien palvelua ja sen ehtoja.

Palvelun kautta on mahdollista katsoa maksua vastaan vuokravideoita jotka laskutetaan seuraavan laskun yhteydessä, mutta entä Ohjelmakirjastossa näkyvät ohjelmat. En ole tilannut mitään kanavapakettia, eikä sellaista näy myöskään aktiivisena omien sivujen hallinnan kautta, mutta Ohjelmakirjastossa on näkyvissä Katsomon ja muiden ilmaispalvelujen lisäksi Canal+ Play, sejä Discoveryn tarjonta.

Ovatko nämä palvelut ilmaisia vai sitouttavatko ne jonkin kanavapaketin käyttöön? Ainakaan siellä olevissa elokuvissa ei näy hintaa, vaan ainoastaan esim. elokuvan kuvaus ja mahdollisuus katsoa niitä. Syy miksi kysyn on se, että Discoveryn kansiossa näkyy teksti, että palvelu on käytössä ilmaiseksi Discovery kanavapaketin tilaajalle.

2 kommenttia

Hei PeteN!
Katsomon ohjelmakirjasto on maksuton palvelu kaikille Koti TV -asiakkaille. Discoveryn ohjelmakirjasto ja Canal+ Play ovat veloituksettomia ko. kanavapakettien tilaajille. Liittymäsi kanavapakettien tilaukset voidaan tarkistaa Asiakaspalvelussamme.
Moi,

Kanavapaketit, tai niiden puute on tarkastettu sekä Omat Sivut linkin kautta, että asiakaspalvelun kautta. Asiakaspalvelija oli lähinnä hämillänsä ja totesi, että joskus näitä näkyy asiakkailla ja jos asiakas nyt sitten katsoo esim. Canal+ Play palvelua, vaikkei sitä ole tilannutkaan linkin kuitenkin näkyessä, tulee tästä automaattisesti kanavapaketin tilaaja josta laskutetaan heti seuraavassa laskussa. Eli vaikka ko. palvelua en ole tilannut, linkit nettitv:ssä ovat ohjelmakirjastossa näkyvissä, sekä esim. Canalin puolen leffatarjonta.

Ehkä vika on minun ajattelutavassa, mutta jos en ole tilannut palvelua, niin mitään siihen liittyviä linkkejä ei myöskään pitäisi olla minulle näkyvissä.

Vastaa