Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
thomson_fanipoika_
Kommentaattori
  • 0 custom-general.kudos
  • 43 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ohjelmakirjasto ja tallennukset ei toimi

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Ohjelmakirjastossa tulee virhekoodi 611

Tallennuksissa tulee virhekoodi 521

Hyvin onnistuu katsoa ohjelmia HBO ohjelmakirjastosta jonka Sonera tajosi ilmaiseksi hyvityksenä tallennuksissa kesäkuussa olleista ongelmista 😄 😄

ps. virta käytetty juuri pois kaikista vehkeistä, digiboksista ja Thomsonista, joten ongelma on varmaan soneran palvelimilla ja ei ole muuten ensimmäinen kerta. Netti ja live tv toimii hyvin.
1 vastaus
Antti-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 2542 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei thomson_fanipoika

Sonera Viihteessä oli eilen yleistä ongelmaa. Ongelma alkoi klo 16:30 ja ongelma korjattiin n. klo 22:30 illalla. Tänä aikana ohjelmakirjastot ja tallennukset ei toimineet ja osalla käyttäjistä ei myöskään TV-live kuva toiminut ollenkaan. Pahoittelemme tästä häiriöstä aiheutunutta haittaa.

Jos ongelmasi jatkuvat edelleen tai tilalle on tullut muita ongelmia niin ilmoittele tänne. Tutkitaan sitten asiaa lisää!
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut