Ohjelmaoppaan ja netin tv-ohjelman kellonajat

  • 11 December 2014
  • 12 kommenttia
  • 15 katselukertaa

Ainakin eurosport 1 ja 2 kanavien ohjelma-ajat on tunnin jäljessä. Täytyy eurosportin sivuilta katsoa oikeat ajat ja tallentava boksi olisi käytössä joten tallentaa ei pysty. Vika taitaa olla kesä-talviaikaan siirtymisessä? Milloin tulee korjausta? Reissuun lähdössä ja tallentaakin pitäisi.

12 kommenttia

Ohjelmaoppaan kellonaikaongelman pitäisi olla poistunut. Kannattaa koittaa uudelleenkäynnistää digiboksi, mikäli ongelmaa vielä ilmenee.
Boksi uudellleenkäynnistetty ja ongelma jatkuu. Eurosport 1 pitäisi olla pariluistelua mutta ohjelmaoppaan mukaan on miesten vapaaohjelma. Ohjelmat yhä tunnin jäljessä. Samaa ongelmaa myös eurosport 2 kanavalla. Reissuun pitäisi lähteä ja ei ohjelmia saa talteen kun opas on sekaisin.

Jätettävä nää kaksi kanavaa katsomatta kun ei toimi ohjelmaopas.
Boksi on nyt uudelleenkäynnistetty ja sammutettukin mutta sama vika vieläkin. Eli Eurosport 1 ohjelmaopas 1 h jäljessä. Eurosport 2 ohjelmaopas ei vastaa eurosportin omaa ohjelmaa mitä netissä on.

Varmaan tilattava kuitenkin lautanen katolle ja sanottava irti tää koti tv.
Juu hienosti oli mennyt sunnuntain nauhoitukset reisille. Eikö sitä voisi testata etukäteen miten se talviaikaan siirtyminen tulee toimimaan?
Nyt alkaa menee hermo. Ei toimi vieläkään boksin ohjelmaopas ja ohjelmat yhä tunnin jäljessä eurosport 1:llä ja eurosport 2 ohjelmat on ihan päin peetä jos vertaa eurosportin omiin ohjelmatietoihin. Näistä kuitenkin maksetaan ja sitten kaikki sekasin yhden kellon vaihdon aikaan. Alkaa kohta irtisanominen lähestyä ja tilataan kilpailijan tuote tai lautanen katolle. Antenniverkko on tavallaan katveessa joten kysessä ainoa tv:n katselutapa taloudessa.
ESPN classicin ohjelma-ajat on myös päin puuta. Tämän kanavan tiedot olleet jo ennen talviaika sekoilua. Saisi alkaa tulla korjausta tai irtisanominen lähellä...
Eipä tuo Soneran omien sivujen tv-listakaan ihan toimivalta vaikuttanut. Esim. eilinen TV5:n Amerikan Psyko puuttui ohjelmatiedoista.
Vika piileekin teidän yhteistyökumppanin telvis.fi sivuilla joten sinne voisitteko PIKANA valittaa tästä asiasta. Kattokoot vaikka ohjelmien kotisivuita nää ohjelmatiedot.

Tai vaihtakaa joku toinen mistä otatte ohjelmatiedot.

Parin päivän päästä reissuun ja en tahdo mitään yllätystä ohjelmien tallennuksessa. Eli vääriä ohjelmia tms. muuten irtisanon tän.
salla h: Pistin palautetta tuosta EPG:n vääristä tiedoista eteenpäin, mutta mitä kävin itse vilkaisemassa niin ohjelmat vastasivat lähetystä ainakin Eurosportin HD ja 1 -kanavilla. Mikäli ongelma ei poistu edes boksia resetoimalla (laitan VIP1003 laitteen resetointiohjeet alle), voi vioista tehdä ilmoituksen vikapalveluun jättämällä esim. palvelupyynnön omien sivujen kautta (vaatii kirjautumisen).

1. Ota digiboksista sähköjohto irti.
2. Kytke virta takaisin digiboksiin samalla suunnaten kaukosäädin digiboksia kohti ja pitäen kaukosäätimen INFO-nappia pohjassa*
3. Valitse SYSTEM-valikko ja paina OK.
4. Valitse REMOVE SOFTWARE ja paina OK.
5. Valitse FACTORY RESET ja paina OK.
6. Navigoi kohtaan EXIT ja paina OK.
7. Valitse EXIT OPTIONS -valikosta REBOOT WITHOUT SAVING.

*= 1003 -mallin boksissa info-nappia pitää painella toistuvasti boksin käynnistyessä, eikä pitää painettuna yhtäjaksoisesti

Mikäli toimenpiteen yhteydessä TV:n ruudulle tuleekin näkyviin sininen digiboksin info-ruutu/laatikko (eikä system-valikko, josta yllä mainitut toiminteet löytyvät) pitää vielä painaa Menu-painiketta jotta pääsee system-valikkoon!
http://tv.eurosport.fi/
http://www.sonera.fi/tv+ja+viihde/tv+palvelut/tv-opas/

Eurosportin ohjelmat ovat tunnin edellä teidän oppaan ja epg mukaan. Eli ei ohjelmat vastaa sitä mitä pitäisi. Telvis.Fi päässä on vikaa..

esimerkiksi nyt klo 14.16 tulee eurosport 1 FREESTYLE MOTOCROSS
FREESTYLE MOTOCROSS (FMX): X-Fighters Brasilia

EPG ja ohjelmaopas (sonera/telvis.fi) FREESTYLE MOTOCROSS (FMX): X-Fighters Dubai ja tämä ei pidä paikkaansa.

mm. telkku.com ohjelmaoppaassa on tiedot oikein. http://www.telkku.com/programtable/show/5/today
Kuinka resetointi talllentavassa boksissa (1963)?
salla h kirjoitti:
Kuinka resetointi talllentavassa boksissa (1963)?


Ohjeet ja vinkit-sivustollamme on ohjeet digiboksin resetoimiseen. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä vikapalveluumme p. 020 690101 (ma-pe 8-20, la 9-16.30).

Vastaa