Ohjelmasta tallentunut vajaa puolet

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 1 katselukerta

Tallensin 2.3. verkkoon AVA-kanavalta Maria Wern -dekkarista jälkimmäisen osan. Olipa mukava sitä tänään katsoa, kun se yhtäkkiä loppui kesken jännittävien tapahtumien. Ohjelman kesto on 1h10min mutta tallennus on vain 40 minuutin mittainen. Mikä vitsi tämä on???

5 kommenttia

Hei annami,

Tallennus oli siis tehty verkkoon, eikä kovalevylle. Oliko samoihin aikoihin muita tallennuksia päällä, vai oliko vain tuo yksi?

Pahoittelemme tallennuksen kautta esiintynyttä ongelmaa. Toivotaan että kyseessä oli yksittäinen häiriö.
Heh, ei nämä asiat toivomalla parane. Kai teillä jonkunlainen velvoite on tarjota rahalle vastinetta?
Hei annami,

Ongelmia ei aina pystytä ennakoimaan. Teemme kyllä parhaamme, jotta näitä ei syntyisi.

Tarkistimme tuon tallenteen tilannetta ja näytti siltä että tallenne pysähtyy hieman tuon 40 minuutin jälkeen. Laitoin asian selvitettäväksi, mutta voi olla että tuota tallennusta ei saada korjattua. Käynnistelethän nyt vielä digiboxin uudelleen. Oliko sinulla ollut muita tallennuksia menossa samaan aikaan ja jos oli, oliko niissä ongelmaa?
Hei,
digiboksin käynnistin tietysti uudelleen heti kun vika ilmeni. Muita tallennuksia ei samaan aikaan ollut käynnissä, mutta mielestäni kysymys on asiaton, sillä itsehän olette tarjonneet mahdollisuuden monitallennukseen. Kyllä senkin pitää toimia jos asiakasta siitä laskutetaan.
Näin kävi meilläkin, mutta vikahan olikin Soneran. Katsoimme putkeen nuo jaksot ja olihan tuo melkoinen yllätys, kun loppuratkaisu meinasi jäädä näkemättä! Löytyi kuitenkin netistä ja saimme katsottua loppuun tietokoneen näytöltä.

Vastaa