Oman laajaikaistan kestoaika

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Mistä, omilta sivuilta, löydän määräaikaisen laajakaistaliittymäni aloitus-, ja päättymisajan?

5 kommenttia

Sopimuksen keston voi tarkistaa seuraavasti:

Kirjaudu sisään Omat Sivut -palveluun. Valitse Liittymänhallinta ja Liittymä ja palvelut kohta. Seuraavalla sivulla tulisi näkyä liittymän nopeuden alapuolella linkki Sopimuksen kesto jonka takaa tiedot määräaikaisesta sopimuksesta löytyvät.

Voit myös tiedustella sopimuksesi sisältöä asiakaspalvelustamme tai tekemällä ajanvarauksen.
Siellä on kyllä sopimuksen päättymisaika oikein, muttei alkamisaikaa. Lisäksi siellä on virhe sopimuksen kestoajassa, 24kk, mutta minulla on 18kk sopimus, joka on kyllä paperisopimuksessa kirjattu oikein. Miksi näin?
Jos lisäät asiakasnumerosi käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero), voimme tarkistaa laajakaistaliittymäsi sopimuksen ja vastata sen perusteella. Toinen vaihtoehto on että kirjoitat asiakasnumeron sijaan laajakaistaliittymän numeron ilman väliviivaa eli muotoon 333123456.
Asiakasnumero lisätty profiiliin.
Omat Sivut -palvelut näyttää sopimuksen pituuden ja päättymisajan. Alkamisaikaa ei ole toistaiseksi näkyvissä, asiasta on laitettu palautetta eteenpäin. Sopimuksesi kesto on 18kk kuten sopimuspaperissasi lukee. Tällä hetkellä tehtävät uudet sopimukset ovat pituudeltaan 24kk ja tämä tieto on näkyvissä Omat Sivut -palvelussa. Lisätietoja sopimuksestasi saat tarvittaessa asiakaspalvelustamme tai tekemällä ajanvarauksen.

Vastaa