Omat sivut tunnukset

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

on pakkoa avautua, siis tästä sonerasta on päästävä eroon.
Juuri kun sain yhdistettyä omien sivujen tunnukset, jotta saan YHDESTÄ paikkaa hallittuja liittymiäni, niin eikö ne soneran toimesta nollata, tuli textari. No nyt kun yrität taas yhdistää, no mikä on nettitikun salasana, no kuule ei ole hajua, mikä matkapuhelinliittymän salasana, no ei kuule hajua. Kun ne on olleet sen saman salasanan alla, lähetä tekstiviesti, no en taatusti lähetä!!
Kun kerran haluatte, että asiakkaanne hoitavat asiansa itse etänä verkkopalveluissa, niin älkää hiivatussa jatkuvasti muutelko niitä. Onneksi nettitikku loppuu helmikuussa , EIKÄ taatusti jatku, pääsee yhdestä soneran jutusta eroon.. pikkuhiljaa kaikista...

1 kommentti

Hei ryttka-2!

Millaisen viestin tarkalleen ottaen olet saanut? Eikö tuon saamasi viestin jälkeen Sonera Tunnukset enää toimineet? Entä mitä tapahtuu jos yrität luoda uudet tunnukset verkkopankkitunnuksilla?

Omille Sivuille voi toki kirjautua myös normaalisti matkapuhelinnumerolla ja salasanalla. Salasanan saa lähetämällä tekstiviestin SALASANA numeroon 15400. Myös nettitikun salasanan saa lähettämällä tikun yhteysohjelmalla tuon samaisen viestin.

Ihmettelen nyt kovasti että mikä tuo saamasi viesti oikein on. Tiedossa ei ainakaan ole että tunnuksia meidän toimesta nollattaisiin.

Vastaa