Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
helenakari_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Omien sivujen avaaminen prepaidliittymälle ja mms viestit

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Minulle tuli multimediaviesti (älypuhelimesta) eli kuva prepaidpuhelimeeni. Sitten tuli viesti että voin avata sen nk. Soneran omilla sivuilla tietokoneen kautta. Rekisteröidyin Omille sivuille (eli puh.numero + salasana, jonka sain Soneralta numerosta 15400). Kun avaan "Oman sivun" se palaa aina vaan sisäänkirjoitukseen aina kun yritän tehdä siellä jotain. Olen kirjoittautunut sisään kohta 10 kertaa enkä pääse kohtaan josta löytäisin minulle lähetetyn kuvan. Olen myös lukenut ohjeita. Teenkö jonkun tyhmän virheen vai eikö "Oma sivu" toimi prepaidliittymällä? Puhelimessani ei ole nettiyhteyttä eli se on tavallinen (vanhanajan)puhelin.
1 vastaus
KatjaN_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 898 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei helenakari !

Easy Prepaidilla pääsee Omat Sivut -palvelua käyttämään, mutta ei niin laajasti kuin postpaid-liittymillä. Esim. Viestikeskukseen ei Easyllä pääse, siiitä mainitsemasi asia siis johtuu.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu