Onko paljon vai vähän 0.51 Mbit/s

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Yh-kodit Länsi lupaa Soneran laajakaistasta vuokraan sisältyen max 10 Mbit/s siivua. Poika tossa moitiskeli yhteyttä hitaaksi. Tein Soneran netissä tarjoaman nopeustestin ja tuloksena oli 0.51 Mbit/s.

Eihän tuo kovin nopea ole. Tässä talossa on 22 huoneistoa. Onko tämä tyypillinen nopeus näissä YH:n maksamissa asukkaille ilmaisissa laajakaistoissa ? Siis onko mittaamani nopeus paljon vai vähän?

Entä mikä muuttuu jos nyt tilaan sen 10 Mbit/s?
Eli tuleeko siihen jonkinlaista takuuta miniminopeudesta?

Mulla on käytössä A-Link Modeemi koneessa ei ole näkyvissä tarkempaa tyyppiä. Sarjanumero kyllä löytyy samassa tarrassa luvataan: 11 MB Wlan AP. Selviäisinkö vielä vanhalla modeemilla jos tavoittelen sitä noin kymmenen Mbit/s nopeutta?

1 kommentti

Hei Esa65

Lisäätkö asiakasnumeron käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset -> Profiili -> Asiakasnumero) niin pääsen tutkimaan, miltä liittymäsi näyttää. En uskalla vielä tässävaiheessa sanoa mistä ongelma kiikastaa mutta tuo 10mbit yhteyden "siivuttaminen" 22 käyttäjän kesken kuulostaa hieman omituiselta.

Mikäli sinulla ei ole asiakasnumeroa tai liittymänumeroa minkä voisit antaa, voisit olla silloin yhteydessä suoraan vikapalveluun 0206 90101 (avoinna ark 8-20, la 9-16:30)

Vastaa