Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Pauli80_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 3 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Opticam GSM Security Camera, toimivat MMS-asetukset?

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Otsikon mukaisia kameroita on meillä käytössä kaksi kappaletta, ja ne ovat toimineet tällaisilla setuksilla ainakin vielä marraskuussa:

Apn: wap.sonera.net
User:
Pass:
Ip: 195.156.25.33
Port: 9201
Home: http://mms.sonera.net:8002/


Kamerat on asetettu lähettämään liikettä havaitessaan multimediaviesteinä kuvia, mutta vähään aikaan kumpikaan kamera ei ole pystynyt lähettämään multimediaviestejä. Tekstiviestit kulkevat, mutta multimediaviestit eivät lähde liikkeelle; merkkivalo, joka ilmoittaa kameran tekevän jotain, vain palaa noin minuutin, ja sitten kamera luovuttaa.

Onko Soneran päässä poistettu käytöstä em. asetusyhdistelmä? Jos on, mikä olisi vastaava nykyään? Kokeilin jo jotain toista, mutta ei alkanut toimia silläkään. Nämä kamerat ovat vähän karvalakkilaitteita, ja mitkä hyvänsä asetusyhdistelmät eivät ole toimineet ennenkään, vaan ainoastaan tuo edellämainittu.
10 vastausta
Arja339_
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 8 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Meidän hälytyslaite (Nokia Observation kamera) joka lopetti kuvien lähettämisen syksyllä. Soitin soneralle 27.1.Ongelma ei poistunut. Nyt mökille tultuani 10.4. testattiin laitteita ja kuvat ei lähde pyytämällä eikä liikkeen havainnon jälkeen, mutta tietokoneeseen kytkettynä ja siellä otettu ja lähetetty kuva tulee sinne minne ohjaan (kännyyn tai s-postiin).
Soitin tekniseen tukeen 14.4. klo 14.40 ja tarkistimme MMS asetukset, ovat oikein. Lupasivat tutkia siellä kytkentöjä ja soittaa takaisin.
Vaadin että hälytttimestä lähetetyt tekstiviestit 10.4. alkaen poistetaan laskustani siihen asti kunnes Sonera saa kytkennöt "entiselle" mallille ja toimimaan.
Odotan edelleen teknisen tuen puhelinsoittoa.!
Tämän osion uusimmat keskustelut