Puheluerittelyt maksullinen?

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 6 katselukertaa

Siirryin Saunalahdesta teille ja huomasin, että Omilla Sivuilla lukee, että lisäpalvelu Puheluerittelyt 2,08€/kk. Saunalahdella ko. palvelu oli ilmainen kaikille asiakkaille. Onko tämä nyt joku erillisjuttu tai ilmainen tietyille asiakkaille?
Tiedän kyllä, että laskun mukana saa puheluerittelyt, mutta haluan nähdä ne myös verkosta kesken laskutuskauden.
Saunalahdella päivittyy käsittääkseni tunneittain nuo, että mihin on soitettu ja tekstattu.

EDIT: Huomasin, että sivulla http://www.sonera.fi/asiakastuki/hinnas ... elist=3163
lukee, että "Jatkuvan puheluerittelyn kuukausimaksu, jos sähköinen lasku". Minulla on sähköinen lasku käytössä, mutta näyttää silti, että 2,08€/kk tuolla lisäpalveluissa. En uskalla aktivoida tuota, jos tässä meinataan jotain toista asiaa.

3 kommenttia

Hei Damstas!
Tällä hetkellä kesken laskutuskauden ei ole mahdollista nähdä soitettua/ viestitetty, vaan vasta kun lasku on muodostunut. Kyseinen palvelu lisäpalvelun kautta, tarkoittaa sitä että laskun liitteenä on automaattisesti puheluerittely.

Suosittelen, että käyt hakemassa puheluerittelyn laskuarkiston kautta. Eli menet laskuarkistoon. Valitset laskun, mistä haluat erittelyn ja valitset laskun välilehdeltä puheluerittely. laskun yläreunaan tulisi ilmestyä siinä vaiheessa Tilaan puhelyerittely-kohta, jonka takaa pääset näkemään sitten soitetut/tekstatut-numerot.
Hei!

Onko tuo lisäpalvelu puheluerittelyt, jossa lukee 2.08€/kk siis ilmainen tilattava lisäpalvelu. Palvelu on siis maksullinen jos käytetään paperilaskua?

Eli nyt kun minulla on sähköpostilasku, voin mennä omille sivuille ja tilata tuon lisäpalvelun, eikä siitä tule maksuja?
Damstas: Juuri näin, kun sinulla on sähköinen laskutus, ei puheluerittelystä veloiteta. Voit siis tilata erittelyn Omien Sivujan kautta ja saat sen maksutta. Niille asiakkaille joille lasku tulee normaalisti postissa, veloitetaan erittelystä tuo hinnaston mukainen hinta.

Vastaa