Ruuhkaa liikaa!?

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Kaverilla on tuolla 5kilometrin päässä kylän keskustasta sama mokkula kuin minulla, huawei E586. Hänellä mokkula toimii aivan moitteettomasti. Pystyy pelata ps3 täydellisesti ilman mitään vikoja.

Minulla taas, 15000 asukkaan kylässä 500metriä keskustasta samainen mokkula toimii aivan päin helvettiä! Onko ruuhkaa muka niin paljon, että pelaaminen on mahdotonta? Vai onko kyseessä jokin virhe laitteessa? (on pakotettu 3g tilaan...)

Minusta netin palveluntarjoajien, pitäisi laskea paljonko on ruuhkaa alueella, että tietää toimiiko mokkula ennenkuin sen ostaa!
Ja kaikkihan sen tietää että 14pv kokeiluajalla yhteydet on sen 3x nopeammat kuin sen 14pvn jälkeen.

PS. Ihanaa kun on 2vuoden sopimus!

1 kommentti

Hei latexi: Yleisesti ottaen seuraamme verkkomme toimivuutta koko ajan ja rakennamme uusia 3G-tukiasemia viikottain. Uusilla tukiasemilla estetään myös verkon ruuhkautumista. Etukäteen emme nettitikun nopeudesta voi antaa tarkkaa lupausta, mutta lupaamme nopeudelle tietyn vaihteluvälin ja tarjoamme 14 vrk tyytyväisyystakuun. Voit halutessasi tarkistaa oman osoitteesi perusteella nopeuden vaihteluvälin kartastamme. Nopeutta emme rajoita millään tavalla myöskään tyytyväisyystakuun jälkeen.

PS3 -pelaaminen vaatii verkolta melko paljon nopeutta ja saattaa olla että, kaverisi asuinpaikassa verkko on siinä suhteessa parempi. Syyn selvittämiseksi sinun kannattaa olla yhteydessä Vikapalveluumme. Siellä voidaan käyttöpaikan osoitteen perusteella tutkia, missä syy on ja mitä voimme asialle tehdä. Usein esimerkiksi lisäantennilla voi vaikuttaa yllättävän paljon nopeuteen. Toivottavasti asiaan löytyy pikaisesti ratkaisu!

Vastaa