Sähköpostini uhataan sulkea

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Sain eilen Soneranlta kirjeen ,joka uhkaa että sähköpostini suljetaan ,jos en päivitä sähköpostiani heidän antamassa osoitteessa.Kirjeen sisältö oli niin huonoa suomenkieltä,että en kirjautunut postissa olleelle sivulle.Yritin soittaa Soneran palvelunumeroon, mutta sehän sama ,kuin yrittäisi ottaa yhteyttä Marsissa mönkivään näyterobottiin!
Jään odottamaan toteuttaako Sonera ,tai taho joka lähetti minulle postin ,sen uhkauksen,että sulkevat s-postinit.
Huuh....tää soopa vähän kyllästyttää!

Kalevi

2 kommenttia

Hei turkka-y !

Ensiksikin pahoittelen, että et ole onnistunut saamaan asiakaspalvelusta tähän vastausta. Mutta hienoa, että löysit tämän keskustelupalstan - ja onhan meillä kanavia muitakin, Facebook, Twitter... Ja http://www.sonera.fi -sivustolta meidät tavoittaa myös:
http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea ... d=some5818

Mutta viestiisi, uskoisin, että se ei ole Soneran lähettämä. Jos sähköpostiin saapuu kertomasi kaltainen viesti, ei sen linkkejä kannata avata eikä viestiin vastata. Kaikista tällaisista viesteistä voi ilmoittaa suoraan osoitteeseen abuse@inet.fi. Postista olisi hyvä näkyä myös kokonaiset otsikkotiedot, jotta nähdään myös viestin lähde. Tämän jälkeen viesti kannattaa poistaa.

Soneran sähköpostissa voit määritellä tiettyjen postien siirtymisen suoraan roskapostiksi.
Voit luoda suodattimia kirjautumalla ensin webmailiin osoitteessa: http://www.sonera.fi/sahkoposti
Tämän jälkeen luot suodattimet valitsemalla ylhäältä Asetukset --> posti --> suodattimet. Voit lisätä suodattimia haluamillasi ehdoilla esim. lähettäjän tai sisällön mukaan tarkistettavaksi. Suodattimia voit luoda niin monta kuin haluat.
Hei!

Tuollaisia huijausyrityksiä tulee yhteen osoitteeseeni lähes päivittäin!

Älä missään tapauksessa avaa linkkejä!!!

Tuhoa koko viesti myös roskakorista!

Vastaa