Salasanan vaihto ei onnistu

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 6 katselukertaa

Hei!

Sonera Viihteen salasanan vaihtaminen ei onnistu. Sanoo vain error-koodia, kun yrittää valita "unohdin salasanani" television tai tabletin kautta. Sonera Viihde käyttäjätunnus 0000048867
Liittymänumero 333-496176

Jos laittaisitte vaikka Soneran joel.sa** sähköpostiimme uuden salasanan.

t. Jimi

4 kommenttia

Hei saasji-1 !

Voit vaihtaa Sonera Viihdepalvelun salasanan ja pin1 koodin itse Omilta sivuilta.
https://www4.sonera.fi/Kirjaudu/

Kirjaudu Omille Sivuille Sonera tunnuksilla. Näet Omilla Sivuilla Viihdepalvelun tunnuksen (10 numeroa). Vaihdon jälkeen uudet tunnukset lähetetään tektiviestillä. Jos numero-kenttä on tyhjä, voit määritellä siihen oman numerosi mihin viesti sitten lähetetään.
Hei!

Tein näin eilen kaksi kertaa ja nyt vasta sain ne tekstiviestit puhelimeeni. Yritin kirjautua niillä tekstiviestissä olleilla tunnuksilla, ei onnistu. Sanoo virheellinen tunnus tai salasana, virhekoodi S101. Koitan kirjautua Samsung Galaxy Tab Pro 8.4:lla, jossa on Sonera Viihde sovellus.
Hei saasji-1,

Jos olet ladannut sonera viihde sovelluksen Play-kaupasta, kyseessä on vielä suljettu palvelu jota ei pääse viihdetunnuksilla käyttämään. Palvelu on vasta testikäytössä muutamilla kutsutuilla käyttäjillä joten siksi tunnuksesi ei sinne kelpaa.

Ilmoitamme palvelun julkaisusta myöhemmin. Toimiihan tunnuksesi kuitenkin nyt normaalisti Motorola Digiboksin kanssa?
Hei ja kiitos tiedosta!
Tunnus ja Sonera Viihteen digiboksi on toiminut aina moitteettomasti televisiossa. Mobiilisovelluksen julkaisua odotellen.

Vastaa